Τάσος Ξιάρχος: Αυτός είναι ο λόγος της κόντρας του με τον SNIK

Τάσος Ξιάρχος: Αυτός είναι ο λόγος της κόντρας του με τον SNIK
INSTAGRAM

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε ανοιχτά για την κόντρα του με τον τραγουδιστή, ενώ δε δίστασε να εξομολογηθεί για τα δύσκολα χρόνια στην αρχή της καριέρας του

Ο γνωστός χορογράφος και διαγωνιζόμενος στο J2US βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα του με τον SNIK, ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν μιλάνε. Ακόμη, δε δίστασε να εξομολογηθεί για τα δύσκολα χρόνια στην αρχή της καριέρας του, αναφέροντας:

“Πέρασα στην αρχή της καριέρας μου πολύ δύσκολα γιατί είμαι μινιόν, αδύνατος και κοντούλης, δεν με έπαιρναν στις δουλειές.. Δουλεύω από τα 17 μου και είμαι 28, δηλαδή 11 χρόνια αυτό το πράγμα, είναι η ζωή μου. Μιλάω πολύ αυστηρά σε αυτό”.

Όσον αφορά την κόντρα του με τον SNIK είπε χαρακτηριστικά: “Χτυπάει το κινητό μου και μου λένε θέλουμε μία χορογραφία που θα γίνει viral. Έτσι έγινε και με την Τάμτα και το Senorita. Ήρθαν τρεις μέρες πριν από τα βραβεία, ήμουν σε άγχος τι θα κάνουμε, ήμουν πολύ κουρασμένος, ξαπλωμένος στο κρεβάτι και λέω “δεν θα σηκωθούμε θα κάνουμε μία καθιστή χορογραφία γιατί δεν μπορώ να περπατάω. Έγινε χαμός στο Instagram, λένε πάμε για κλιπ και θα βασιστούμε στη χορογραφία. Λέω ΟΚ, φτιάχνω τη χορογραφία και βλέπω ένα αποτέλεσμα που έκοψαν τα μισά και παίζουν γενικά όπως τα κλασικά βίντεο κλιπ. Λίγο πωπό, λίγο στήθος, λίγο μαλλί και λέω “όχι, πάλι”. Μου στέλνει η εταιρεία μήνυμα να το προωθήσω και λέω γιατί να προωθήσω κάτι που δεν προωθεί τη δουλειά μου. Ή πληρώστε με για να το κάνω ή να ήταν κάτι που να χαίρομαι να κάνω”.

Ενώ συνέχισε: “Κι εκεί ήταν που έμαθα ότι ο SNIK με έβρισε λίγο στην εταιρεία και λέει “ποιος νομίζει ότι είναι αυτός” γιατί ανέβασα για τον σκηνοθέτη ότι οι σκηνοθέτες στην Ελλάδα έχουν μάθει να μην δείχνουν τον χορό αλλά άλλα πράγματα, όπως σωματικά μέλη και έκραξα άσχημα τον σκηνοθέτη”, είπε ο Τάσος Ξιάρχος.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα