Αγγελική Ηλιάδη: Ο θάνατος του πατέρα της, το ατύχημα στη “Φάρμα” και η σχέση με τον Γρηγόρη

Αγγελική Ηλιάδη: Ο θάνατος του πατέρα της, το ατύχημα στη “Φάρμα” και η σχέση με τον Γρηγόρη
Η Αγγελική Ηλιάδη στο The 2night show Glomex

Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν όσο ήταν στη "Φάρμα". Ποια η σχέση της με τον συμπαίκτη της Γρηγόρη μετά το ριάλιτι.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (08/03) η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη “Φάρμα”, για τη σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της, Γρηγόρη, για τους γονείς της και τον θάνατο του πατέρα της, για τον οποίο ενημερώθηκε όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι.

“Τον μπαμπά μου τον λάτρευα, τον λατρεύω και θα τον λατρεύω. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που δούλευε πάρα πολύ για να μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου. Μας πρόσφερε τα πάντα, μας έμαθε να αρκούμαστε στα λίγα αλλά τα σημαντικά λίγα”, είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Αναφερόμενη σε διάφορα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν και ειπώθηκαν, είπε χαρακτηριστικά:

“Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από τη στιγμή που δεν είσαι εκεί πέρα για να ξέρεις τι γίνεται. Το θεωρώ τελείως άκυρο. Μπορώ να δικαιολογήσω κάποια πράγματα γιατί αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα. Από την άλλη από τη στιγμή δεν είσαι εκεί πέρα και δεν ξέρεις, τι σχολιάζεις; Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του όταν χειροτέρεψε. Ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στην “Φάρμα”. Η μητέρα μου με ενημέρωσε αρκετές μέρες αργότερα. Δεν τον είδα. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς περιμέναμε το μοιραίο. Δεν ήμουν σε κατάσταση να γυρίσω στο σπίτι να ενημερώσω τα παιδιά μου, πήρα τον χρόνο μου και ξέσπασα μέσα”.

Μίλησε, επίσης, για τη μητέρα της, η οποία – όπως είπε – είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και την ευχαριστεί που είναι δίπλα της.

Αγγελική Ηλιάδη: Το ατύχημα στη “Φάρμα” και ο τραυματισμός

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό της στο πόδι όσο βρισκόταν στη “Φάρμα”, γεγονός που την ανάγκασε να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

“Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι σε φάση φυσικοθεραπειών και προσπαθώ να κάνω ενδυνάμωση για να ξαναμπώ στους φυσιολογικούς ρυθμούς μου. Έπαθα ρήξη χιαστού μέσα στη Φάρμα, ήταν πολύ επίπονο. Είχα πατερίτσες για ένα μήνα, ο πόνος ήταν αφόρητος. Ακούστηκε το κρακ μέσα στον αχυρώνα, το άκουσαν όλοι. Δεν περίμενα ότι μπορεί να είχα πάθει τόσο μεγάλη ζημιά. Μου στοίχισε πολύ αυτός ο τραυματισμός γιατί μέσα στη “Φάρμα” έζησα μια μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τον τρόπο ζωής, θα το έκανα ξανά χίλιες φορές. Κάναμε αποτοξίνωση από τα κινητά και την τεχνολογία. Απόλυτη ηρεμία, ακούγαμε μόνο τον ήχο των ζώων. Δεν το μετανιώνω με τίποτα. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, είναι πιο εύκολο για μια μάνα να τα αποχωριστεί για λίγο καιρό. Εντάξει βεβαίως υπήρχε η μητέρα μου, δίπλα στα παιδιά οπότε ήμουν απόλυτα ήσυχη”.

Αγγελική Ηλιάδη: Η σχέση της με τον Γρηγόρη

Αναφερόμενη, επίσης, στη σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της, Γρηγόρη, είπε:

Καλά είναι ο Γρηγόρης! Κατέβηκε στην Αθήνα, θα δουλεύει εδώ. Ο Γρηγόρης έχει μείνει ξανά στην Αθήνα δεν του είναι κάτι άγνωστο και ξένο. Ο Γρηγόρης έχει περάσει πολλά, είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας και με κέρδισε η ευαισθησία του”.

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την “αδερφική” σχέση που ανέπτυξε με την Σάσα Μπάστα μέσα στη “Φάρμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα