Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου κάνει spoiler για τη συνέχεια της σειράς

Η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες
Η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

"Ο Μελέτης είναι παιδί της Κάτιας Δανδουλάκη, δεν ισχύουν αυτά που γράφονται", δήλωσε μεταξύ άλλων για την επιτυχημένη σειρά η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου, μιλώντας στο Καλοκαίρι #not προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για δύο πρόσωπα της επιτυχημένης σειράς "Άγριες Μέλισσες", δηλώνοντας πως "δεν ισχύουν αυτά που γράφονται"...

"Υπάρχει τηλεόραση πριν και μετά τις "Άγριες Μέλισσες", εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι πολύ σημαντικό γιατί όλοι εμείς που κάνουμε τηλεόραση είμαστε υπεύθυνοι για την αισθητική της χώρας. Το γεγονός ότι μπαίνει αυτού του είδους η αισθητική στα ελληνικά νοικοκυριά δωρεάν, είναι το καλύτερο spoiler, η καλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε ποτέ κανείς να ζητήσει.

Ενώ συνέχισε: "Δεν έχω προλάβει να δω το τελευταίο επεισόδιο γιατί κάνω γυρίσματα κάθε μέρα. Μπορώ να σας πω με άνεση ότι δικό μου παιδί είναι η Πηνελόπη", είπε η Κατερίνα Διδασκάλου ενώ αποκάλυψε πως και ο Μελέτης είναι παιδί της Κάτιας Δανδουλάκη.

"Μην ακούτε τι λένε, οι ανατροπές σε μια σειρά ακολουθούν τις ανατροπές που γίνονται στη ζωή. Ο κόσμος μιλάει για τις ερμηνείες και αυτό μου λέει ότι όταν δίνουμε στον κόσμο το καλό πράγμα ξέρει να τα αναγνωρίζει", τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες
SHARE:

24Media Network