Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στην πρεμιέρα – Όλα τα spoilers

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στην πρεμιέρα – Όλα τα spoilers

Πρεμιέρα για τον β' κύκλο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" το βράδυ της Δευτέρας (14/09). Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα. Spoilers για τη συνέχεια του σεναρίου.

Πρεμιέρα κάνουν απόψε, Δευτέρα (14/09), οι “Άγριες Μέλισσες” στις 22:00 στον ΑΝΤ1 με τα επεισόδια του β’ κύκλου.

Ο α’ κύκλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είχε ολοκληρωθεί με τη γέννηση του παιδιού της Δρόσως, το οποίο θα ονομαστεί Σέργιος, και την ανακάλυψη της Θεοδοσίας, πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σεβαστό.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές ήδη από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, καθώς πολλές αλήθειες θα βγουν στο φως.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα (14/09)

Η Θεοδοσία σοκαρισμένη απ’ τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου, σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της, όταν η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της, θα αλλάξει γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα. Η Ασημίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο. Παράλληλα στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη ευδαιμονία με τον ερχομό του νέου μέλους ενώ ο Νέστορας με την βοήθεια του Προύσαλη βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος. Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει απ’ την «φυλακή» της… Η ανάγκη όμως να ξαναδεί το παιδί της, θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα. Την ίδια ώρα ο Λάμπρος καταρρακωμένος απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη. Θα παραδεχτεί η Ελένη όλη την αλήθεια για τον Σέργιο ή θα το κρύψει για να σώσει τη σχέση τους;

Διαβάστε εδώ τις περιλήψεις των επεισοδίων όλης της βδομάδας

Spoilers για τα επόμενα επεισόδια

Όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη μάθουν για τον φόνο του παιδιού τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα ώστε η Ελένη να “πληρώσει”.

Αρχικά, ο Δούκας θα κλείσει συμβόλαιο θανάτου και θα πυροβολήσουν την Ελένη μέσα στο δικαστήριο, αλλά η σφαίρα τελικά θα σκοτώσει τη Θεοδοσία, η οποία δεν θα συνεχίσει στη δεύτερη σεζόν.

Έπειτα, όσο η Ελένη θα βρίσκεται στη φυλακή, η Μυρσίνη θα δωροδοκήσει τις συγκρατούμενές της για να τη δηλητηριάσουν, αλλά την τελευταία στιγμή η Λενιώ θα σωθεί.

Τα βάσανα της Ελένης στη φυλακή όχι μόνο δεν θα σταματήσουν, αλλά μέρα με τη μέρα θα γίνονται χειρότερα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Λενιώ θα υποστεί πολλά βασανιστήρια τόσο από τις συγκρατούμενές της, όσο και από τον Διευθυντή, αλλά και τον Δεσμοφύλακα των φυλακών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους δύο θα βιάσει την Ελένη μέσα στη φυλακή, ενώ στη συνέχεια θα την ερωτευτεί παράφορα.

Επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την Λενιώ να μένει έγκυος μετά τον βιασμό της, χωρίς να το γνωρίζει, και πως όταν ο Δεσμοφύλακας και ο Διευθυντής το ανακαλύψουν θα προσπαθήσουν να της κάνουν έκτρωση εν αγνοία της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα