Άγριες Μέλισσες: Μεταφερόμαστε 4 μήνες μετά - Στα όριά της η Ασημίνα

Η Ασημίνα από τις "Άγριες Μέλισσες"
Η Ασημίνα από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στις "Άγριες Μέλισσες". Όσα θα δούμε στο επεισόδιο 116 την Τετάρτη. Ένας άνδρας καταφθάνει στο χωριό, αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα.

Δραματικές εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα που είδαμε.

Ο Μελέτης έφυγε από το Διαφάνι, ο αρραβώνας της Δρόσως διαλύθηκε, το σχέδιο της εγκυμοσύνης παίρνει πάλι μπρος και η Ασημίνα φτάνει στα όριά της.

Τετάρτη 1 Ιουλίου - Επεισόδιο 116

Τέσσερις μήνες μετά, και η ζωή στο Διαφάνι κυλάει γι’ άλλους όμορφα, γι’ άλλους δύσκολα και γι’ άλλους βασανιστικά. H Δρόσω, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της, συνεχίζει να ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κυπραίο ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου, για να λήξει κι επίσημα ο γάμος τους. Παράλληλα, ο Συνεταιρισμός δυναμώνει ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή του. Η Ανέτ με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα- δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο. Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας, η οποία δείχνει να βουλιάζει, μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί. Την ίδια ώρα, το μυστικό τους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από έναν άντρα που καταφθάνει στο χωριό, αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα.

Άγριες Μέλισσες: Μεταφερόμαστε 4 μήνες μετά - Στα όριά της η Ασημίνα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network