Άγριες Μέλισσες: Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν στα επόμενα επεισόδια
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Τρεις επιστροφές θα έχουμε στις "Άγριες Μέλισσες". Πρόκειται για ρόλους που δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στο Διαφάνι και τώρα θα ταράξουν τα νερά.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις αυτή τη βδομάδα στην αγαπημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, ενώ ιδιαίτερα ανατρεπτική αναμένεται να είναι και η συνέχεια.

Παράλληλα, διάφορα spoilers που κυκλοφορούν δίνουν πληροφορίες για τις μελλοντικές αναταράξεις που θα έρθουν στο Διαφάνι, ενώ τρεις έγινε γνωστό πως τρεις χαρακτήρες-κλειδιά που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, πρόκειται να επιστρέψουν στη σειρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Φωλιάς των Κου Κου”, θα δούμε τρεις ρόλους που δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στο Διαφάνι, να επισκέπτονται το χωριό και να φέρνουν τα πάνω – κάτω.

Ειδικότερα, σύντομα θα δούμε τον Αργύρη Πανταζάρα που υποδύεται τον Τάκη, τον οποίο αφήσαμε στην Τρούμπα. Ο Τάκης θα επιστρέψει και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη Δρόσω.

Επίσης, θα δούμε μια γυναίκα με παριζιάνικο αέρα, που δεν είναι άλλη από την Ζορζέτ, την οποία ενσαρκώνει η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η όμορφη κοπέλα είχε έρθει πολύ κοντά με τον Μελέτη κατά την παραμονή του στο Παρίσι.

Τέλος, η τρίτη παρουσία θα είναι ο Λάζαρος που ήταν συνεργάτης του Μάνου Βόσκαρη στις φυλακές όπου κρατήθηκε η Ελένη, τον οποίο υποδύεται ο Τάσος Σωτηράκης. Θα επιστρέψει για καλό σκοπό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα