Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτό θα είναι το φρικιαστικό τέλος του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτό θα είναι το φρικιαστικό τέλος του Βόσκαρη
Ο Μάνος Βόσκαρης από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Σκληρό θα είναι το τέλος του Μάνου Βόσκαρη στις "Άγριες Μέλισσες", ενός από τους πιο απεχθείς χαρακτήρες της σειράς. Τι αναφέρει νέο spoiler.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές που παρακολουθούν μέρα με τη μέρα οι τηλεθεατές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ αρκετοί από τους ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Μάνος Βόσκαρης θα σκοτώσει μία από τις γυναίκες που θα προχωρήσουν σε καταγγελία για τα εγκλήματά του, προκειμένου να μην ενοχοποιηθεί. Ωστόσο, το τελευταίο χτύπημα θα του το δώσει το τελευταίο του θύμα, η Σοφούλα, η οποία μπλέχτηκε στα δίχτυα του, αλλά σύντομα θα μάθει τι άνθρωπος είναι ο σύζυγός της.

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα. Η ίδια θα φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει και στο δικαστήριο θα ακουστούν συγκλονιστικές καταθέσεις και περιγραφές. Όλα τα εγκλήματά του θα βγουν στη φόρα με ατράνταχτες αποδείξεις και ο ίδιος θα καταλήξει επιτέλους στη φυλακή.

Σύμφωνα με το spoiler της Σίσσυς Μενεγάτου στην εφημερίδα ON Time, η μοίρα θα παίξει σκληρό παιχνίδι στον Μάνο Βόσκαρη. Ο ίδιος παλαιότερα ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας και, για κακή του τύχη, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση.

Εκεί θα έρθει και το φρικιαστικό τέλος του. Παρόλο που πρόσφατα κυκλοφόρησε spoiler πως θα αυτοκτονήσει στη φυλακή, η παραπάνω πηγή αναφέρει ότι οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο. Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα