Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτός είναι ο βιαστής της Ανέτ και πατέρας του Μελέτη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτός είναι ο βιαστής της Ανέτ και πατέρας του Μελέτη
Άγριες Μέλισσες - Κάτια Δανδουλάκη Printscreen / ANT1

Νέο spoiler για τις "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Ποιος είναι ο πατέρας του Μελέτη και τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί το μυστικό.

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι συνεχείς ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, που καθηλώνει καθημερινά τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, τη Δευτέρα (19/10) είδαμε τη μεταφορά της πλοκής 6 χρόνια μετά και τις αλλαγές των ηρώων, των καταστάσεων, αλλά και του κλίματος στο χωριό Διαφάνι.

Ωστόσο, παρά τις αλήθειες που βγαίνουν κατά καιρούς στο φως, υπάρχουν κι άλλα μυστικά τα οποία είναι καλά κρυμμένα και πρόκειται να γίνουν γνωστά στα επόμενα επεισόδια. Ένα από τα κύρια ερωτήματα που απασχολεί τους τηλεθεατές εδώ και καιρό, αποτελεί το ποιος είναι ο βιαστής της Ανέτ και πατέρας του Μελέτη, για τον οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Σύμφωνα με την εφημερίδα “On Time” και το spoiler της, ο άνδρας αυτός είναι ο Σωκράτης Θέμελης, ο μεγαλοτραπεζίτης που θα αρραβωνιάσει την κόρη του, Δόμνα, με τον Κωνσταντή. Ο ήρωας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/10) και τον υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Σώζος.

Ο Χάρης Σώζος στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Η μόνη που γνωρίζει αυτό το μεγάλο μυστικό που της σημάδεψε τη ζωή είναι η Ανέτ, η οποία – όπως είδαμε τη Δευτέρα (19/10) – αυτή την περίοδο λείπει στο Παρίσι. Η Ανέτ γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν άφησε τον γιο της, ούτε σε κανέναν άλλον.

Το μυστικό, όμως, θα έρθει κάποια στιγμή στο φως και τότε το δράμα των ηρώων θα κορυφωθεί. Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη και πώς θα αντιδράσει ο Δούκας όταν μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του;

Ο Σωκράτης Θέμελης

Ο ΑΝΤ1 αναφέρει στην περιγραφή του ήρωα:

Ένας μεγαλοτραπεζίτης που μπαίνει στη ζωή των Σεβαστών. Ο Σωκράτης Θέμελης είναι φιλόδοξος και χαλαρής ηθικής στις δουλειές του. Ένας άνθρωπος του καλού κόσμου και μπον βιβέρ. Η κόρη του, Δόμνα, θα αρραβωνιαστεί τον Κωνσταντή. Ο Δούκας θα τον εκτιμήσει, αλλά πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν τις μεγάλες διαφορές τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα