Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας θάνατος σοκάρει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας θάνατος σοκάρει το Διαφάνι
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" αντ1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε τη Δευτέρα (02/05)

Όλοι είναι ανάστατοι με την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων. Αμέσως μετά ο Ντουνιάς συλλαμβάνεται με τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο και τους κατηγορεί για τη βομβιστική επίθεση.

Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος και όλα δείχνουν πως η σχέση τους μπορεί να διαλυθεί.

Ο Κωνσταντής και ο Λευτέρης προσπαθούν να στηρίξουν τη Δρόσω μετά την απομάκρυνσή της από την ταινία του Δάκη. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο δυσάρεστη θα είναι η εξέλιξη για εκείνη.

Στο μεταξύ, ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

Άγριες Μέλισσες: Το trailer της Δευτέρας (02/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα