Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η αυτοκτονία που θα καθηλώσει το κοινό

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η αυτοκτονία που θα καθηλώσει το κοινό
Ο Μάνος Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Σύμφωνα με τα spoilers, σύντομα θα δούμε ένα φόνο, αλλά και μια αυτοκτονία.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές που παρακολουθούν μέρα με τη μέρα οι τηλεθεατές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ αρκετοί από τους ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, που έχει προκαλέσει πολύ πόνο τόσο στη Λενιώ όσο και σε άλλες γυναίκες, έχει ήδη ξεκινήσει. Η Σταμίρη επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου ο βασανιστής της να πληρώσει για τα αποτρόπαια εγκλήματά του και όλα τα θύματά του να λυτρωθούν.

Η Ελένη με τη βοήθεια του Γραμματικού, θα πείσουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη. Ωστόσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Μάνος θα προχωρήσει σε φόνο. Συγκεκριμένα, θα σκοτώσει μία από τις γυναίκες που θα προχωρήσουν σε καταγγελία για τα εγκλήματά του.

Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, όμως, θα έρθει, αφού ο ίδιος θα μπει στη φυλακή κάποια στιγμή για όλα όσα έχει κάνει. Το τελευταίο χτύπημα θα του το δώσει το τελευταίο του θύμα, η Σοφούλα, η οποία μπλέχτηκε στα δίχτυα του, αλλά σύντομα θα μάθει τι άνθρωπος είναι ο σύζυγός της.

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα. Η ίδια θα φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει με τον ίδιο να καταλήγει στη φυλακή. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Βόσκαρης δεν θα αντέξει την ήττα του και θα αυτοκτονήσει στη φυλακή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα