Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω διώχνει τον Τάκη απ’ το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω διώχνει τον Τάκη απ’ το Διαφάνι
Δρόσω και Τάκης από Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Μεγάλες ανατροπές στις "Άγριες Μέλισσες". Ο Τάκης μπαίνει στο στόχαστρο του Βόσκαρη και η Ασημίνα χαράζει μια νέα ζωή με το γιο της.

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα στις “Άγριες Μέλισσες”. Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς.

Από την άλλη, ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη, μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει.

Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως επικίνδυνες μεθόδους. Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση και διώχνει τον Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα