Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τι θα γίνει με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τι θα γίνει με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή
Δρόσω - Κωνσταντής ΑΝΤ1

Στο τελευταίο επεισόδιο στις "Άγριες Μέλισσες" είδαμε τη Δρόσω και τον Κωνσταντή να φιλιούνται. Πώς θα προχωρήσει η σχέση τους. Τι θα συμβεί ανάμεσά τους στα επόμενα επεισόδια.

Τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, επιστρέφει με νέα επεισόδια η επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1, έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα λόγω της εορταστικής περιόδου.

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές που έρχονται το 2021 είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου, καθώς πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν και διάφορες αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του 2020 την προηγούμενη βδομάδα και έμειναν συγκλονισμένοι, καθώς είδαν την Δρόσω και τον Κωνσταντή να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν, μετά το φιλί τους ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα τα φτιάξουν και θα έχουν παράνομο δεσμό, τον οποίο θα κρατήσουν κρυφό από όλους.

Ο νεαρός Σεβαστός, κατακλυσμένος από τα συναισθήματά του για τη μικρή Σταμίρη, θα αποφασίσει να χαλάσει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα, η οποία, όμως, θα τον απειλήσει πως θα του κάνε τη ζωή δύσκολη αν την χωρίσει. Στο χέρι τον έχει και ο πεθερός του, ο Σωκράτης Θέμελης, καθώς γνωρίζει για τα κτήματα με την κάνναβη.

Η Δρόσω, αν και γνωρίζει πως η σχέση της με τον Κωνσταντή δεν μπορεί να πάει μακριά, θα γοητευτεί από την αγάπη του προς αυτή, ειδικά μετά την αποκάλυψη για τον μικρό Σέργιο που είναι δικό της παιδί. Οι δυο τους θα παρασυρθούν από τα συναισθήματά τους και θα ζήσουν μια βραδιά παθιασμένου έρωτα.

Παράλληλα, στο χωριό θα φτάσει ο Τάκης από την Τρούμπα, ο οποίος θα είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη Δρόσω, αλλά και να βγάλει χρήματα. Ο ίδιος θα την εκβιάσει πως θα αποκαλύψει το μυστικό της για τον μικρό Σέργιο, ενώ όταν πια δει πως οι εκβιασμοί του δεν περνάνε, θα βγάλει στη φόρα τη μυστική ζωή της “Ρόζας” στην Τρούμπα σε όλο το Διαφάνι.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα χωρίσουν…

Το φιλί Δρόσως - Κωνσταντή ΑΝΤ1

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα