Άγριες Μέλισσες: Πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε το 2021

Άγριες Μέλισσες: Πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε το 2021

Όλες οι εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια του 2021. Χωρισμοί, νέοι έρωτες και "εισβολή" προσώπων στο Διαφάνι. Μυστικά και αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” για το 2020 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές την Τετάρτη (23/12) και η αγωνία “χτύπησε” κόκκινο, καθώς ήταν συγκλονιστικό.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα κάνει ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εορτών και θα επιστρέψει με νέα επεισόδια κατά τη νέα χρονιά, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου του 2021.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Το 2021 θα δούμε νέους έρωτες να γεννιούνται, γάμους να χαλάνε, καινούργιες ίντριγκες στο Διαφάνι και πολλές ανατροπές, όπως μας έχουν συνηθίσει εδώ και δύο σεζόν οι σεναριογράφοι.

Νέοι έρωτες στο Διαφάνι

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Κωνσταντή και τη Δρόσω να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Ο έρωτας ανάμεσα στον Σεβαστό και τη μικρή Σταμίρη αρχίζει να φουντώνει και ο Κωνσταντής δεν μπορεί να κρύψει πια τα συναισθήματά του. Γνωρίζει, βέβαια, πως αν χαλάσει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα, ο πατέρας της θα τον εκδικηθεί βγάζοντας στη “φόρα” τις παράνομες δραστηριότητές του με τον Μελέτη. Ωστόσο, ο Κωνσταντής θα βάλει την καρδιά του πιο πάνω από το μυαλό του.

Παράλληλα, θα δούμε να γεννιέται ένας έρωτας ανάμεσα στη Ρίζω και τον Προύσαλη. Οι δυο τους θα δώσουν τυχαία ένα πεταχτό φιλί και τότε θα αντιληφθούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον τόσο καιρό.

Επίσης, θα υπάρξει επανασύνδεση ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα, που είχαν χωρίσει.

Ποιες σχέσεις χαλάνε

Ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Νικηφόρος θα ανακαλύψει πως η γυναίκα του τον απατά με τον Μπάμπη και τότε θα τον απειλήσει με ένα όπλο, ώστε να την αφήσει ήσυχη. Θα αποπειραθεί να σκοτώσει τον εραστή της, καθώς είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανό τον γάμο του και όλα όσα έχτισαν με τόσο κόπο.

Την ίδια στιγμή, ο αρραβώνας του Άγγελου και της Σοφούλας θα χαλάσει, καθώς ο Μάνος Βόσκαρης θα καταφέρει να σαγηνεύσει την κόρη του Τόλλια. Βάζοντας σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο για να εδραιωθεί στο χωριό, ο Βόσκαρης θα ξελογιάσει τη Σοφούλα, η οποία δεν γνωρίζει με ποιον πάει να μπλέξει, και θα δημιουργήσει μεγάλο σκάνδαλο στο Διαφάνι, ενώ θα πληγεί σημαντικά η υπόληψη της οικογένειας Τόλλια.

Μυστικά και αλήθειες

Ο Μελέτης θα μάθει ότι ο βιολογικός του πατέρας είναι ο Σωκράτης Θέμελης και θα χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, ενώ θα θέλει να μάθει τα πάντα για το παρελθόν ανάμεσα σε εκείνον και τη μητέρα του την Ανέτ. Ο Μελέτης θα έρθει αντιμέτωπος με έντονα συναισθήματα όταν μάθει το μεγάλο μυστικό της μητέρας του.

Παράλληλα, μετά την αποκάλυψη του Δούκα στη Μυρσίνη, πως ο ίδιος μαζί με τον Σέργιο σκότωσαν τον Γιώργο Σταμίρη, τον πατέρα των τριών κοριτσιών, το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί. Ο Δούκας αισθάνεται πιο μόνος από ποτέ.

Τέλος, ο Τάκης θα φτάσει στο Διαφάνι και θα αναστατώσει τη ζωή της Δρόσως, η οποία φοβάται πως θα αποκαλύψει ότι ο Σέργιος είναι δικός της γιος, αφού ο ίδιος γνωρίζει την αλήθεια.

Νέο πρόσωπο στο Διαφάνι

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στο Διαφάνι και θα καταστρέψει τον Μάνο Βόσκαρη. Η Ελένη ψάχνει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μάνο Βόσκαρη και θα τα βρει στο πρόσωπο της Λέτας, η οποία ξέρει πολλά για το παρελθόν του. Θα την πείσει όμως για να τον καταστρέψουν και πώς;

Τη Λέτα θα υποδυθεί η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα