Άγριες Μέλισσες: Τρελάθηκε το twitter – Το παθιασμένο φιλί και η απόπειρα βιασμού

Άγριες Μέλισσες: Τρελάθηκε το twitter – Το παθιασμένο φιλί και η απόπειρα βιασμού
Φιλί Δρόσως - Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες Twitter

Το τελευταίο επεισόδιο για το 2020 ήταν συγκλονιστικό. Οι σκηνές της Τετάρτης (23/12) στις "Άγριες Μέλισσες" που έκαναν το twitter να παραληρεί.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” για το 2020 είδαν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης (23/12). Η αγαπημένη δραματική σειρά εποχής θα σταματήσει για λίγες μέρες και θα επανέλθει με καινούργια επεισόδια στις αρχές της νέας χρονιάς.

Ωστόσο, το τελευταίο επεισόδιο που παρακολούθησε το κοινό ήταν συγκλονιστικό και άφησε τους τηλεθεατές σε αγωνία, αναμένοντας τις επόμενες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, δύο ήταν οι σκηνές που τους “τάραξαν” και τράβηξαν την προσοχή, κάνοντας το twitter να παραληρεί για άλλη μια φορά: το παθιασμένο φιλί της Δρόσως με τον Κωνσταντή και η απόπειρα βιασμού της Ελένης από τον Βόσκαρη.

Το φιλί Δρόσως – Κωνσταντή

Η αλήθεια είναι πως το twitter περίμενε εδώ και αρκετό καιρό αυτό το φιλί ανάμεσα στη μικρή Σταμίρη και τον Σεβαστό, καθώς φαινόταν πως έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Η σκηνή Ελένης – Βόσκαρη

Η τελευταία σκηνή του επεισοδίου ήταν συγκλονιστική, καθώς ο εφιάλτης της Ελένης στη φυλακή ζωντάνεψε. Ο Βόσκαρης πέτυχε την Ελένη μόνη της στο σπίτι και επιχείρησε να τη βιάσει για άλλη μια φορά.

Οι δυο τους έδωσαν μια μάχη σώμα με σώμα, ενώ η σκηνή μας έφερε στο μυαλό και το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν με τον Σέργιο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα