Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το μυστικό της Δρόσως αποκαλύπτεται με τραγικές συνέπειες

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το μυστικό της Δρόσως αποκαλύπτεται με τραγικές συνέπειες
Άγριες Μέλισσες ANT1

Ο Τάκης θα αναστατώσει τη ζωή της Δρόσως, της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Τι αναφέρουν τα spoilers για τη συνέχεια της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Επέστρεψαν με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις οι “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1, ενώ οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου, καθώς πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν και διάφορες αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια.

Θα δούμε τον Λάμπρο να συμμαχεί με την Ελένη για να εκδικηθούν τον Μάνο Βόσκαρη. Θα υπάρξει ένας πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών, με ένα νικητή. Αγώνας δρόμου για το αν θα βάλει η Ελένη τον Βόσκαρη στη φυλακή ή το αντίστροφο, με τον Μάνο να χρησιμοποιεί και την ιστορία του Νέστορα.

Γενικά, το παρελθόν και τα μυστικά στοιχειώνουν το Διαφάνι.

Ο Τάκης φτάνει στο Διαφάνι και αρχίζει να εκβιάσει τη Δρόσω ότι θα αποκαλύψει το παρελθόν της στην Τρούμπα, ενώ παράλληλα εκβιάζει την Ασημίνα πως θα πει σε όλους ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι δικό της παιδί.

Μάλιστα, θα κάνει πράξη την απειλή του και θα αποκαλύψει ότι η Δρόσω εργαζόταν στην Τρούμπα. Στη δεύτερη απειλή του, τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Νικηφόρος θα μάθει για τους εκβιασμούς προς την Ασημίνα και θα μαλώσει άγρια με τον Τάκη, οι δυο τους θα πιαστούν στα χέρια και θα υπάρξουν τραγικές συνέπειες.

Ο Νικηφόρος θα απαγορεύσει στη Δρόσω να δει ξανά το παιδί και εκείνη θα καταρρεύσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα