Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό Spoiler – Αυτό θα είναι το τέλος της Θεοδοσίας

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό Spoiler – Αυτό θα είναι το τέλος της Θεοδοσίας
Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Νέο spoiler για τις "Άγριες Μέλισσες" σχετικά με τη μοίρα της Θεοδοσίας. Ο άγνωστος άντρας και η στιγμή της μεγάλης θυσίας.

Ένα πραγματικά σοκαριστικό spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες” είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο αφορά τα νέα επεισόδια που θα δούμε με την επιστροφή του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 από τον Σεπτέμβριο.

Οι πληροφορίες αφορούν τη Θεοδοσία, η οποία ξέρουμε πως δεν θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν της σειράς, ενώ θα όπως είπε η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη θα παίξει μέχρι τα τελευταία επεισόδια του α’ κύκλου.

Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι η Θεοδοσία θα “καρφώσει” στον ενωμοτάρχη την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου, αφού η ίδια ανακάλυψε τα γράμματα του Γιάννου, όπου αναφέρεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη.

Το νέο spoiler προέρχεται από το τηλεοπτικό περιοδικό Tv24 και σύμφωνα με αυτό η Θεοδοσία θα σκοτωθεί.

Συγκεκριμένα, όταν η Ελένη κατηγορηθεί για τον φόνο του Σέργιου, θα βρεθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει την ενοχή της και την επιβολή ποινής φυλάκισης, αλλά όχι την εκτέλεσή της.

Η οικογένειά της θα ανακουφιστεί, αλλά οι Σεβαστοί θα εναντιωθούν στην απόφαση του δικαστηρίου, αφού θα θέλουν η Λενιώ να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και να πεθάνει, όπως πέθανε ο γιος τους ο Σέργιος.

Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου θα επικρατήσει πανικός και εκείνη τη στιγμή θα εισβάλει ένας άντρας με όπλο, ο οποίος θα σημαδεύσει την Ελένη (θα είναι βαλτός από τους Σεβαστούς ο άντρας αυτός;).

Τη στιγμή που θα πατήσει την σκανδάλη, η Θεοδοσία θα μπει μπροστά στην Ελένη και θα δεχτεί τη σφαίρα, πέφτοντας κάτω αιμόφυρτη, ενώ ο Λάμπρος και η μητέρα της θα πέσουν πάνω της.

Εκείνη, ξέροντας ότι ήρθε το τέλος της, θα κοιτάξει τον άντρα που τόσο πολύ αγάπησε, θα του πει “Σ’ αγαπώ” και θα κλείσει τα μάτια της μια για πάντα, θυσιάζοντας τη ζωή της για την εχθρό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version