Άγριες Μέλισσες: Τρομερές αποκαλύψεις στο 2Night Show για το τελευταίο επεισόδιο – Σπόντες για ηθοποιούς

Άγριες Μέλισσες: Τρομερές αποκαλύψεις στο 2Night Show για το  τελευταίο επεισόδιο – Σπόντες για ηθοποιούς

Το μισό... Διαφάνι βρέθηκε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να σχολιάσουν το φινάλε της σειράς. Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μίλησε για το τελευταίο διπλό επεισόδιο. Πότε θα προβληθεί και τι επιφυλάσσει.

“Χορταστικό” ήταν το τελευταίο 2Night Show της σεζόν, με συγκινήσεις στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και πολλές αποκαλύψεις για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε το… μισό Διαφάνι, με τον σκηνοθέτη και ορισμένους ηθοποιούς από τις “Άγριες Μέλισσες” να προσφέρουν μία απολαυστική συνέντευξη, η οποία ήταν γεμάτη αποκαλύψεις για το φινάλε της τρίτης σεζόν.


Όπως είπε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί στις 7 Ιουλίου και μάλιστα θα είναι διπλό, προσφέροντας μεγάλες ανατροπές, εξελίξεις και ανάμεικτα συναισθήματα στον επίλογο.

Η τελευταία σκηνή είναι πάρα πολύ συγκινητική. Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι. Θα υπάρξει μια μικρή αδικία, μέσα σε εισαγωγικά, αλλά θριαμβεύει η ζωή. Η Μελίνα και ο Πέτρος έγραψαν το φινάλε και το τέλος. Μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι. Ο Ροϊλός έπεσε με τη μούρη στο κρεβάτι και έκλαιγε μισή ώρα”, είπε ο σκηνοθέτης.

Ο Λευτέρης Χαρίτος πάντως αποκάλυψε και ορισμένες άγνωστες ιστορίες που αφορούν στο κάστινγκ της σειράς, αφήνοντας αιχμές για ηθοποιούς που, όπως δήλωσε, δεν είπαν την αλήθεια: “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αρνήθηκαν να παίξουν στις ‘Μέλισσες’ και είπαν ότι αρνήθηκαν. Υπήρχαν άνθρωποι στην πρώτη σεζόν, επώνυμοι που είπαν όχι στην πρώτη σεζόν γιατί είχαν πολλή δουλειά”, ανέφερε, εξαίροντας ωστόσο τη στάση του Τάσου Νούσια που, όπως είπε, “ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου είπε όχι γιατί φοβήθηκε καθημερινή σειρά εποχής και πολύ έντιμα βγήκε και είπε ότι το μετάνιωσε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version