Από τα στούντιο φωτογράφησης για τους Dsquared και τον Testino στο Survivor

Από τα στούντιο φωτογράφησης για τους Dsquared και τον Testino στο Survivor

Μοντέλο με σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή του reality επιβίωσης. Διάσημος ή μαχητής;

“Αυτό το αγόρι θα είναι σίγουρα στο Survivor και ακόμη δεν ξέρουμε 100% σε ποια από τις δύο ομάδες θα είναι”. Με αυτά τα λόγια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε μια ακόμη πληροφορία για τα άτομα που θα λάβουν μέρος στο Survivor II, που κάνει πρεμιέρα στα τέλη Γενάρη. Ο λόγος αυτή τη φορά για το μοντέλο Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος ανακοινώθηκε ως “σιγουράκι” από την εκπομπή ΕΔΩ, χωρίς όμως να γνωρίζουν ακόμη αν θα ανήκει στην ομάδα των Διασήμων ή των Μαχητών.

Ο 36χρονος Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος είναι Top Model, έχοντας λάβει μέρος σε επιδείξεις σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει φιλοξενηθεί σε φωτογράφηση ακόμη και στη γαλλική Vogue σε συνεργασία με τον Mario Testino. Είναι όπως λένε το αγαπημένο παιδί των σχεδιαστών Dsquared, με τους οποίους ο ίδιος έχει δηλώσει πως τον συνδέει φιλία χρόνων. Ωστόσο, έχει αλλάξει πολλές δουλειές πριν καταλήξει στο χώρο της μόδας. Ως τα 23 του χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο, όμως αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Έχει εργαστεί ακόμη και σαν αεροσυνοδός.

Το μοντέλο είναι έτοιμο για τον Άγιο Δομίνικο, αφού η γυμναστική είναι η εμμονή του. Προτιμά όπως λέει να γυμνάζεται παρά να πηγαίνει για καφέ με τους φίλους του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα