Από το master chef στην κυπριακή τηλεόραση

Από το master chef στην κυπριακή τηλεόραση
Ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου την ημέρα της αποχώρησης από το Master Chef Facebook/MasterChef

Ο Πάμπος μπορεί να έχασε τη δεύτερη ευκαιρία στο μαγειρικό show, βρήκε όμως δουλειά στον Alpha Κύπρου

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού Master Chef, ο Πάμπος, φαίνεται πως βρήκε τηλεοπτική στέγη στην πατρίδα του την Κύπρο. Και μπορεί ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου να μην κατάφερε να επιστρέψει στο διαγωνισμό μέσω της δεύτερης ευκαιρίας, όμως φαίνεται πως το παιχνίδι ήταν εισιτήριο για την τηλεοπτική του καριέρα. 

Ο μάγειρας βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής του Alpha Κύπρου “Με Αγάπη Χριστιάνα”, όπου και σύμφωνα με την παρουσιάστρια έδωσαν τα χέρια ώστε να εμφανίζεται τακτικά στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του καναλιού.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού, που πωλήθηκε πριν από μερικές ημέρες, η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά από τις 15.00 ως τις 17.00.

“Το απόγευμα θέλει αγάπη… γι’ αυτό και η πιο αγαπημένη παρέα της Κυπριακής τηλεόρασης επιστρέφει ανανεωμένη στον ALPHA Κύπρου για να κάνει τα απογεύματά μας πιο ζεστά, χαρούμενα, ποιοτικά και κυρίως αληθινά, με την πιο λατρεμένη παρουσιάστρια της Κυπριακής τηλεόρασης, την Χριστιάνα Αριστοτέλους!

Με ανανεωμένο πάνελ συνεργατών, με καινοτόμα θεματολογία και με νέα ένθετα η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» επιστρέφει καθημερινά στις 15:00 το απόγευμα.

Ανθρώπινες ιστορίες, κοινωνικό ρεπορτάζ, αφιερώματα και συνεντεύξεις, συγκίνηση ειλικρίνεια, αυθορμητισμός, χαρά και ζωντάνια, νέα από τη μόδα, μαγειρική, φάρσες, εκπλήξεις, παιχνίδια, διαγωνισμοί και πολλά άλλα, με πολύ… αγάπη! Όλα αυτά παρέα με την Χριστιάνα, η οποία και αυτή τη σεζόν θα μας κρατάει συντροφιά κάθε απόγευμα από τις 15:00 μέχρι και τις 17:00.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα