Αποχώρησε από το Next top Model το πιο “πικάντικο μούτρο” – Το παράπονό της για τους κριτές

Αποχώρησε από το Next top Model το πιο “πικάντικο μούτρο” – Το παράπονό της για τους κριτές

Οι καλύτερες στιγμές της κοπέλας που αποχώρησε, την οποία η Ζενεβιέβ αποκάλεσε ως "τη Ferrari" της. Ποιες κοπέλες ξεχώρισαν στη χθεσινή δοκιμασία styling...

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης στο ριάλιτι μόδας Next Top Model ήταν σαφώς πιο ήπια από προηγούμενες (που περιλάμβαναν πλωτές πασαρέλες, “ανάβαση” στα 20 μέτρα ή και λήψεις κάτω από το νερό): Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να διαλέξουν από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ενδυμάτων όποια ρούχα ταίριαζαν καλύτερα στο concept που τούς δόθηκε και να επιμεληθούν οι ίδιες το styling τους. Όπως συνηθίζεται, άλλες το έκαναν καλύτερα και άλλες χειρότερα.

Ανάμεσα στις κοπέλες που δυσκολεύτηκαν να κάνουν το σωστό styling ήταν η πρώην Μις Πελοπόννησος Ειρήνη Στεριανού και  η Ιωάννα Σαρρή, η οποία είχε επιλέξει τη λάθος πόζα.

Οι κριτές αποφάσισαν τελικά πως η Στεριανού είχε την χειρότερη φωτογραφία σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κορίτσια. Η νεαρή κοπέλα στις δηλώσεις της εμφανίστηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένη, εκτιμώντας πως δεν της άξιζε να φύγει, καθώς είχε «τσαλακωθεί» περισσότερο από τις υπόλοιπες.

«Είμαι πολύ συγκινημένη, βασικά στεναχωρημένη γιατί δεν ήθελα να φύγω με τίποτα. Περίμενα έστω να το καταλάβουν τελευταία στιγμή οι κριτές ότι εγώ σε σχέση με άλλες κοπέλες που πάντα βγάζουν το ίδιο πρόσωπο στο φακό, εγώ έχω τσαλακωθεί. Περίμενα να το εκτιμήσουν αυτό» είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.

Την ίδια άποψη φαίνεται πως είχαν και άλλες κοπέλες του παιχνιδιού, φίλες της Στεριανού αλλά και η Μικαέλα Φωτιάδη της γνωστής “τριάδας” αντιρρησίων…

Υπενθυμίζεται ότι η Στεριανού ήταν το κορίτσι που κατάφερε να κερδίσει τους κριτές στις auditions παρά το γεγονός ότι είχε επέμβει στο σώμα της. 

Είχε ξεσπάσει σε κλάματα όταν στο επεισόδιο του Make over κλήθηκε να αποχαιρετήσει τα μακριά μαύρα μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό look με κοντό μαλλί. Στις πρώτες φωτογραφήσεις της μάλιστα είχε δυσκολευτεί πολύ να προσαρμοστεί στη νέα της εμφάνιση.

Για την Ειρήνη η coach του παιχνιδιού Έλενα Χριστοπούλου είχε δηλώσει ότι είναι “το πιο πικάντικο μούτρο” που έχει δει ποτέ, ενώ η Ζενεβιέβ στο χθεσινό επεισόδιο τη χαρακτήρισε ως τη “Ferrari” της…

Οι καλύτερες φωτογραφίες

Νικήτριες της χθεσινής δοκιμασίας βγήκαν οι Εύη Ιωαννίδου και Μαριάννα Παινέση, οι οποίες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις πόζες τους. Τελικώς τη φωτογραφία της εβδομάδας κέρδισε η Εύη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα