Αγγέλου για coming out Καπουτζίδη: “Δεν ζω τη ζωή μου όπως θέλω, έχω φόβους”

Αγγέλου για coming out Καπουτζίδη: “Δεν ζω τη ζωή μου όπως θέλω, έχω φόβους”
Αργύρης Αγγέλου glomex

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για την θεατρική παράσταση "Ξυπόλητοι στο πάρκο", για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Αργύρης Αγγέλου ήταν καλεσμένος στο “Έλα χαμογέλα” και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την θεατρική παράσταση “Ξυπόλητοι στο πάρκο”, στην οποία πρωταγωνιστεί, για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, συμπρωταγωνιστή του στο Παρά Πέντε, ο οποίος μίλησε για την ομοφυλοφιλία του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που περνά το θέατρο με το ξέσπασμα της πανδημίας, αλλά και το πόσο δύσκολα πέρασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης σχετικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα είπε:

“Ο Γιώργος είναι το πιο ελεύθερο πλάσμα που γνωρίζω ίσως. Γνωρίζω κι άλλα ελεύθερα πλάσματα, αλλά τον Γιώργο απλά τον γνωρίζετε κι εσείς. Τον θαυμάζω πάρα πολύ όχι γιατί έχει κάνει όλα αυτά που έχει κάνει, τον θαυμάζω γιατί ζει τη ζωή του όπως ακριβώς τη θέλει”.

Και συνέχισε: “Εγώ που το λέω και το θαυμάζω, είμαι σίγουρος ότι κάποιες φορές τη ζωή μου δεν τη ζω όπως ακριβώς θέλω. Έχω ακόμα κρατήματα, έχω φόβους, δεν τους έχω ξεπεράσει όλους μου τους φόβους. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος τους έχει ξεπεράσει και αυτό δεν το κάνει μόνο δημόσια, το κάνει και στη ζωή του και αυτό είναι το ουσιαστικό. Τον θαυμάζω πολύ”, δήλωσε ο Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 12ο λεπτό:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα