Asia Express: Φωνές, νεύρα και λιποθυμίες – Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Asia Express: Φωνές, νεύρα και λιποθυμίες – Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Asia Express glomex - star tv

Το "Asia Express" επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής με ένα συναρπαστικό επεισόδιο. Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε.

Το “Asia Express” επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής (07/10) μέσα από τη συχνότητα του Star με το τρίτο επεισόδιο και οι συνθήκες δεν φαίνονται να είναι οι ιδανικές για όλα τα ζευγάρια.

Το οτοστόπ κρύβει και πάλι προκλήσεις. Ποιο ζευγάρι ταξιδεύει με άλλα «20 άτομα», ποιο με ένα φυτό αγκαλιά και ποιο κάνει ότι κουτσαίνει για να βρει αυτοκίνητο;

Οι παίκτες επισκέπτονται ένα ξεχωριστό, πλωτό χωριό. Οι εικόνες από τη ζωή των ανθρώπων είναι δυνατές και συγκινητικές. Ωστόσο, η επικοινωνία με τους ντόπιους αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση.

Σε αυτό το χωριό δε λείπει τίποτα, αφού έχει ακόμα και εργοστάσιο πάγου! Ποιοι θα καταφέρουν να το βρουν με ευκολία και ποιοι θα δυσκολευτούν; Θα καταφέρουν οι παίκτες να κουβαλήσουν μία ολόκληρη παγοκολόνα και να τη μεταφέρουν κάνοντας οτοστόπ;

Οι δοκιμασίες δεν έχουν σταματημό και οι παίκτες καλούνται να τα καταφέρουν και στην εξόρυξη πηλού!

Ποια 3 ζευγάρια κατάφεραν να φτάσουν πρώτα και να προκριθούν στο παιχνίδι επάθλου; Εκτός από τα 2.500 ευρώ, τον νικητή περιμένει κι ένα δυνατό αβαντάζ, μία χρυσή σημαία, που θα δυσκολέψει τη ζωή των υπόλοιπων ζευγαριών! Πώς θα την χρησιμοποιήσουν οι νικητές; Και πώς θα τη δεχτούν οι υπόλοιποι; Σίγουρα όχι όλοι με την ίδια ψυχραιμία, αφού και τα 7 ζευγάρια θέλουν την ασυλία. Ένα όμως θα την κερδίσει.

Asia Express: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα