Bachelor 2: Αυτές είναι οι “νύφες” του Αλέξη Παππά

Bachelor 2: Αυτές είναι οι “νύφες” του Αλέξη Παππά
Διαγωνιζόμενες του Bachelor 2 glomex

Γνωρίστε τις πέντε πρώτες υποψήφιες "νύφες" του φετινού κύκλου του "Bachelor". Πότε κάνει πρεμιέρα.

Επιστρέφει στον Alpha το “Bachelor”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (07/09). Ο φετινός εργένης που θα διεκδικήσουν 21 κοπέλες είναι ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Survivor 4”.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης θα λάβει το ποσό των 100.000 ευρώ.

Στο επίσημο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κανάλι, ο ηθοποιός μάς συστήνεται ως ο νέος “Bachelor” και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Ψάχνω την γυναίκα που μαζί θα ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτήν που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ταυτότητα μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία”.

Bachelor 2: Δείτε το επίσημο trailer

Bachelor 2: Οι “νύφες” του Αλέξη Παππά

Τις πρώτες από τις 21 υποψήφιες νύφες του Αλέξη Παππά, στον νέο κύκλο του Bachelor παρουσίασε το Happy Day. Ανάμεσα σε αυτές η Ελληνοαμερικάνα Αθηνά, 26 ετών, fitness influencer αλλά και 28χρονη Βαλέρια που είναι συγγραφέας. Στη συνέχεια, η 30χρονη Ιζαμπέλα είναι τραγουδίστρια, ενώ η 28χρονη Έλενα από την Κύπρο εργάζεται στην επιχείρηση του μπαμπά της και δηλώνει κοκέτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα