Bachelor: Δάκρυσε η Μαρίνα στις πρώτες δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Bachelor: Δάκρυσε η Μαρίνα στις πρώτες δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρηση
Η Μαρίνα από το Bachelor Youtube

Η Μαρίνα αρνήθηκε να πάρει τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη και αποχώρησε οικειοθελώς από το "Bachelor". Οι λόγοι πίσω από την απόφασή της. Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η Μαρίνα ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του “Bachelor”, καθώς είχε έρθει πολύ κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο ριάλιτι του Alpha, ωστόσο, την Παρασκευή (06/11) κατά τη διάρκεια της “Τελετής των Ρόδων” αρνήθηκε να πάρει τριαντάφυλλο και αποχώρησε οικειοθελώς.

Τόσο ο Έλληνας “Bachelor” όσο και οι συμπαίκτριες της Μαρίνας είχαν σοκαριστεί με την κίνησή της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού, η νεαρή κοπέλα εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή της, ενώ βλέποντας ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στο ριάλιτι, συγκινήθηκε και δάκρυσε.

“Από το πρώτο ραντεβού ήμουν πάρα πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου. Δε ζήλευα καμία από εκεί μέσα ήμουν σίγουρη ότι ήμουν η νικήτρια. Είχα ηρεμία, είχα αυτοπεποίθηση και ταιριάζαμε σε πολλά από ότι είχα δει. Στο τελευταίο μας ραντεβού, που δεν έχει εμφανιστεί, ο Παναγιώτης μου είπε ότι έχω πολύ καιρό να νιώσω έτσι, όταν φιλάω μια κοπέλα και αυτό με συγκίνησε και ένιωθα το ίδιο. Απλά δεν μπορούσα να εκφραστώ, γιατί είχα και άγχος και αγωνία. Το χειρότερο είναι όταν γυρνούσα στο σπίτι και έπρεπε να πω στα κορίτσια πως πέρασα. Ήθελα απλά να κρύψω το τριαντάφυλλό μου τότε. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο δωμάτιό μου ήρεμη, τον πρώτο μήνα δεν κοιμήθηκα καθόλου. Ένα βράδυ με κάλεσε η Σία στο δωμάτιο της και ένιωσα πάρα πολύ ήρεμη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα.

“Στο τελευταίο κοκτέιλ πάρτι, ο Παναγιώτης μάς είπε ότι πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας κι επειδή εγώ έβλεπα πως με όλα αυτά που κάνω, τον απομακρύνω, είπα ότι έχω κάνει ήδη αρκετά λάθη. Τα είχα συνειδητοποιήσει. Δεν με γνώρισε ουσιαστικά, ούτε εγώ τον γνώρισα. Ήξερα ότι μπορούσα να πληγωθώ από όλα αυτά που κάνω και δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον κακό χαμό που γινόταν. Πάντα έκανα κάτι που ενοχλούσε τον Παναγιώτη και αυτό γινόταν γιατί υπήρχε όλος αυτό ο ανταγωνισμός με τα κορίτσια”, πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη.

Η πρώτη της ανάρτηση:

Η 20χρονη Μαρίνα προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη βίλα του “Bachelor” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γράφοντας: “I am enough”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα