Bachelor: Εντάσεις και φωνές ανάμεσα στα κορίτσια – Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από την βίλα

Bachelor: Εντάσεις και φωνές ανάμεσα στα κορίτσια – Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από την βίλα
Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από την βίλα Glomex

Καυγάδες και πολλά νεύρα επικράτησαν στο χθεσινό επεισόδιο του "The Bachelor", με αποτέλεσμα ο Αλέξης Παππάς να αποχωρήσει από τη βίλα.

Αναστάτωση επικράτησε στο επεισόδιο “The Bachelor“, το βράδυ της Τετάρτης (08/12), καθώς οι κοπέλες λογομάχησαν έντονα, για ακόμα μία φορά για τον Αλέξη Παππά.

Νωρίτερα το κλίμα ήταν ευχάριστο καθώς οι παίκτριες που διεκδικούν τον Έλληνα Bachelor, βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί, το οποίο ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά για τις ίδιες και απόλαυσαν ένα βράδυ με τον Λευτέρη Πανταζή.

Το βράδυ όμως δεν εξελίχθηκε καλά, αφού αργότερα στη βίλα τα κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται έντονα με αποτέλεσμα ο Αλέξης να φύγει για να λύσουν τα θέματά τους. Οι κοπέλες έτρεξαν πίσω του για να τον σταματήσουν όμως αυτός δεν άλλαξε γνώμη.

“Σεβαστείτε το έχω κι εγώ τα δικά μου όρια. Αφού περάσαμε μια όμορφη βραδιά, δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε την βραδιά και να συμμετέχω σε μια αντιπαράθεση που μπορεί να είχατε και δεν μπορώ και να καταλάβω και τίποτα. Θέλω να αποσυρθώ για λίγο, συνεχίστε το φαγητό σας, είμαι μια χαρά”, είπε.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα