The Bachelor – Spoiler: Η Αντζελίνα από πέρυσι “εισβάλλει” στο ριάλιτι

The Bachelor – Spoiler: Η Αντζελίνα από πέρυσι “εισβάλλει” στο ριάλιτι
Η Αντζελίνα από το Bachelor Youtube / @Alpha Tv

Η παίκτρια του περσινού "The Bachelor" θα κάνει την εμφάνισή της στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι του Alpha. Πώς θα αντιδράσουν τα κορίτσια;

Μια παλιά γνώριμη πρόκειται να δούμε στο νέο επεισόδιο του “The Bachelor” στον Alpha, που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (03/12).

Ο λόγος για την Αντζελίνα Χαλντέρα από το περσινό “The Bachelor”, η οποία είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση διεκδικώντας τον Παναγιώτη Βασιλάκο και είχε ξεχωρίσει λόγω της εκρηκτικής προσωπικότητάς της. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό.

Η εμφάνιση της πρώην παίκτριας πάντως, έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι, αφού έχει χάσει πάνω από 15 κιλά. Η ίδια είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό την δύσκολη περίοδο που πέρασε σχετικά με το σώμα και το βάρος της, ενώ είχε κάνει έκκληση για τις διατροφικές διαταραχές.

Η Αντζελίνα θα “εισβάλει” στο ριάλιτι και θα εμφανιστεί απροειδοποίητα στο ραντεβού που θα έχει ο Αλέξης Παππάς με την Γιώτα. Θα γνωριστεί με τον νέο “Bachelor” και θα δηλώσει ότι θέλει να τον διεκδικήσει. Πώς θα αντιδράσουν τα κορίτσια του παιχνιδιού;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα