Bachelor: Το λευκό τριαντάφυλλο σπείρει τη διχόνοια – Τι είναι και ποια το πήρε

Bachelor: Το λευκό τριαντάφυλλο σπείρει τη διχόνοια – Τι είναι και ποια το πήρε
Καρέ από το Bachelor Youtube / @Alpha tv

Τα κορίτσια του "Bachelor" έγιναν αγρότισσες σε φάρμα, ενώ το λευκό τριαντάφυλλο προκάλεσε εντάσεις. Ποιος ο ρόλος του. Σε ποια το έδωσε ο Παναγιώτης.

Μια ακόμη δοκιμασία πέρασαν την Τετάρτη (30/09) οι διαγωνιζόμενες του “Bachelor”, οι οποίες διεκδικούν με κάθε τρόπο τον Παναγιώτη Βασιλάκο, καθώς ο ανταγωνισμός μεγαλώνει.

Ο Παναγιώτης κάλεσε τα κορίτσια σε μια φάρμα και εκεί τις έβαλε να κάνουν διάφορες δουλειές, ενώ στο τέλος της δοκιμασίας θα έδινε σε μία από αυτές το λευκό τριαντάφυλλο, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο ριάλιτι αγάπης του Alpha.

Όλες έβαλαν τα δυνατά τους, αφού όποια έχει το λευκό τριαντάφυλλο στην κατοχή της, μπορεί να ακυρώσει το ατομικό ραντεβού άλλης κοπέλας με τον Παναγιώτη και να βγει η ίδια μαζί του.

Ο Παναγιώτης αποφάσισε να δώσει το τριαντάφυλλο στη Νικόλ, κάτι που ενόχλησε πολλές από τις συμπαίκτριές της, ενώ έφερε και εντάσεις ανάμεσα στα κορίτσια, αφού ρωτούσαν συνεχώς πότε και σε ποια περίπτωση σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει.

Όταν αργότερα ο Παναγιώτης διάλεξε τη Βίβιαν για να βγει ατομικό ραντεβού, η Νικόλ αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το λευκό τριαντάφυλλο και να το κρατήσει για κάποια επόμενη περίπτωση.

Η Νικόλ έδωσε ως δικαιολογία το ότι θεωρεί τη Βίβιαν αδύναμη και αδιάφορη παίκτρια, προκαλώντας ξανά αναταραχή στο σπίτι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα