Big Brother – Αφροδίτη: “Μετά το θάνατο του μπαμπά μου μας τάιζε η εκκλησία, δεν είχαμε ρεύμα”

Big Brother – Αφροδίτη: “Μετά το θάνατο του μπαμπά μου μας τάιζε η εκκλησία, δεν είχαμε ρεύμα”
Η συγκινητική εξομολόγηση της Αφροδίτης. glomex

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το θάνατο του πατέρα της και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η οικογένειά της, μετά την απώλειά του.

Μια έντονη συναισθηματική στιγμή είχε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, το βράδυ της Πέμπτης, στο επεισόδιο του Big Brother, μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Η Αφροδίτη ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για την οικογένειά της, αλλά και την απώλεια του πατέρα της, που όπου η ίδια είπε, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη.. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που βίωσε μετά την απώλεια του πατέρα της, που, όπως τόνισε, έφτασαν στο σημείο να μην έχουν ρεύμα και να τους δίνει τρόφιμα η εκκλησία.

“Μου λείπει η οικογένεια μου, τα μικρούλια μου, το ανιψάκι και το βαφτιστήρι μου. Και μετά όλοι. Τα αδέλφια μου, η μανούλα μου και η γιαγιά μου.. Ήμουν 23 όταν πέθανε ο πατέρας μου. Έφυγε και ήμασταν τσακωμένοι, αυτά τα χαζά που κάνουν οι κόρες με τους μπαμπάδες. Ήμουν έξω από την Εντατική και έλεγα ότι θα βγει οπότε μέσα στο μυαλό μου δεν είχα την παραμικρή υποψία ότι θα πεθάνει. Και 48 χρονών. Δε νομίζω ότι ξεπερνάει κανείς τον θάνατο του γονιού του. Απλά συνηθίζεις στην ιδέα ότι έφυγε. Η ζωή μου μετά ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Εκτός από το ψυχολογικό ήταν το οικονομικό που άφησε πίσω του και βρεθήκαμε σε κατάσταση που δεν θα ήθελα να βρεθεί κανείς. Μου λέγανε ενός κακού μύρια έπονται. Δεν μπορούσα να το καταλάβω.”, είπε συγκινημένη η παίκτρια του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ.

“Το πιο δύσκολο ήταν ότι με τάιζε η Εκκλησία. Μας κόβανε το ρεύμα γιατί δεν είχαμε να το πληρώσουμε και η μάνα μου ήταν διαβητική. Για ένα εξάμηνο μας φέρνανε κούτες γιατί δεν είχαμε να φάμε”, είπε η Αφροδίτη, ξεσπώντας σε κλάματα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα