Big Brother: Αποχώρησε και έφυγε τρέχοντας – “Τρέμω από χαρά”

Big Brother: Αποχώρησε και έφυγε τρέχοντας – “Τρέμω από χαρά”
Παίκτες του Big Brother 2 glomex

Στο χθεσινοβραδινό live του Big Brother 2, ο παίκτης που αποχώρησε, δήλωσε περιχαρής που εγκαταλείπει το ριάλιτι.

Μια ακόμη αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother 2 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο live της Παρασκευής. Ένας ή μία συγκάτοικος θα έπρεπε να αποχαιρετήσει οριστικά τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και να αποχωρήσει από το ριάλιτι, με την αγωνία για το αποτέλεσμα να είμαι μεγάλη.

Η Ευδοκία, ο Νίκος, η Άννα και η Ανχελίτα βρέθηκαν ένα βήμα πριν την έξοδο από το σπίτι του Big Brother. Η παίκτρια που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό ήταν τελικά η Άννα Ελευθερίου.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, πολλοί ήταν οι παίκτες που ξέσπασαν σε κλάματα, με την ατμόσφαιρα στο σπίτι να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη, αλλά και με την Άννα να νιώθει ανακούφιση…

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, η Άννα βρέθηκε στο πλατό για τις πρώτες δηλώσεις, με την ίδια να δηλώνει πως είναι χαρούμενη που αποχωρεί από το ριάλιτι.

“Τρέμω από χαρά, χαίρομαι που είμαι εδώ.. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο… Χαίρομαι πολύ. Αφήνω τα ζευγάρια μέσα, για να εξελιχθούν. Μάλλον έκανα κάποιο λάθος που δεν άρεσε (στο κοινό). Κρατάω τα καλά από το παιχνίδι”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Άννα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version