Big Brother: H Σοφία μιλά στον Θέμη για τα συναισθήματά της- Η παρεξήγησή της με τον Δημήτρη

Big Brother: H Σοφία μιλά στον Θέμη για τα συναισθήματά της- Η παρεξήγησή της με τον Δημήτρη

H Σοφία εμφανίστηκε στον κήπο με τον Θέμη να του αποκαλύπτει ότι στο παιχνίδι απέκτησε πολύ έντονα συναισθήματα.

Η απόφαση του Big Brother να θέσει τις Σοφία Δανέζη και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή υποψήφιες προς αποχώρηση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της πρώτης, η οποία υποστήριξε μάλιστα ότι “είναι στημένο”. Ο λόγος για την απόφαση του Μεγάλου Αδερφού ήταν η σίγαση των μικροφώνων των δύο παικτριών, οι οποίες πήγαν στην τουαλέτα και μιλήσαν κρυφά από όλους (μεταξύ των οποίων και η παραγωγή του ριάλιτι)

Η Σοφία έγινε πυρ και μανία με την απόφαση και στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/10 την είδαμε να φωνάζει και να αγανακτεί, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στους συμπαίκτες της. Οι “πολέμιοί της” (Άννα Μαρία, Χρήστος Μακρίδης και Ραμόνα) σχολίασαν πως τώρα βγάζει τον αληθινό της εαυτό και θεώρησαν την απόφαση να τεθεί υποψήφια δίκαιη, καθώς όπως ισχυρίζονται παίζει στατηγικά.

Λίγο αργότερα, η Σοφία εμφανίστηκε στον κήπο με τον Θέμη να του αποκαλύπτει ότι στο παιχνίδι απέκτησε πολύ έντονα συναισθήματα:

«Όταν μπήκα εδώ μέσα μπήκα αλήθεια χωρίς συναισθήματα. Γενικά μου την είχε σκάσει το τελευταίο διάστημα και δεν είχα συναισθήματα για κανέναν, για τίποτα, ούτε για εμένα. Και εδώ πέρα απέκτησα για ανθρώπους γύρω μου. Όταν έκανα τη συμμετοχή -που δεν πίστευα ότι θα μπω – αλήθεια είχα φτάσει σε έναν πάτο. Κι είπα “Θέε μου, ας γίνει κάτι στη ζωή μου έτσι ώστε να ξαναπάρω όλα αυτά τα συναισθήματα που έχασα”. Ήταν όλα φλατ, δεν ένιωθα τίποτα. Και αυτό ήταν μάλλον και αυτό θα κρατήσω φεύγοντας από εδώ, θα πω τουλάχιστον γέμισε η ψυχούλα μου» είπε.

Η παρεξήγηση Σοφίας – Δημήτρη

Η πιο άσχημη ίσως συνέπεια της ποινής που επέβαλε ο Μεγάλος Αδερφός στη Σοφία ήταν η παρεξήγηση που έγινε με τον Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος όπως φαίνεται δεν εκτίμησε το γεγονός που η Σοφία μίλησε κρυφά και από εκείνον με την Αφροδίτη. Στα πλάνα του χθεσινού επεισοδίου, οι άλλοτε στενοί φίλοι έμοιαζαν σαν δύο ξένοι: Περιφέρονταν το πρωί στην κουζίνα χωρίς να ανταλλάξουν μία κουβέντα. Εκείνη μιλώντας στην Αφροδίτη κατηγόρησε τον Δημήτρη ότι μόνος του παρεξηγήθηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να του μιλήσει για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Εκείνος μίλησε με Χριστίνα και Αφροδίτη και επίσης είπε ότι δεν σκοπεύει να συζητήσει κάτι με τη Σοφία.

Ο Κεχαγιάς μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό, αποκάλυψε πως τα συναισθήματα του μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη και πως όταν έχει μέσα του θυμό δεν τον συζητάει καν…

Λίγο αργότερα βέβαια, και αφού είχαν μια σκηνή έντονου εκνευρισμού οι δύο τους, συζήτησαν στο δωμάτιο των κοριτσιών και φαίνεται να “φίλιωσαν”…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα