Big Brother: Πώς αντέδρασαν οι παίκτες όταν ενημερώθηκαν για την έξαρση του κορονοϊού

Big Brother: Πώς αντέδρασαν οι παίκτες όταν ενημερώθηκαν για την έξαρση του κορονοϊού
Glomex

Απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα είχαν οι παίκτες του Big Brother στο επεισόδιο της Πέμπτης, όταν η παραγωγή αποφάσισε να τους ενημερώσει για την κατάσταση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Βάρυνε το κλίμα στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Big Brother, οταν η παραγωγή αποφάσισε έπειτα από δύο μήνες να ενημερώσει τους παίκτες σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο Big Brother ανέφερε ενδεικτικά πόσα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη, πόσα είναι τα συνολικά και πόσοι οι νεκροί, ενώ ακόμα διαβεβαίωσε τους έκπληκτους παίκτες πως οι οικογένειές τους είναι υγιείς.

“Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι του Big Brother, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000, ενώ είχαμε 260 θανάτους. Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη είχαμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ ο αριθμός των θυμάτων έχουν διπλασιαστεί. Έχουμε δηλαδή πάνω από 520 θανάτους. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη τη χώρα. Σε τοπικό Lockdown έχει τεθεί η Καστοριά και η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βοιωτία, Λάρισα και Γιάννενα. Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας και είναι όλοι καλά”, είπε χαρακτηριστικά ο Big Brother.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα