Χριστίνα Σωτηρίου: Η "κόρη" του Γιάννη Σπαλιάρα στην ισπανική σειρά του Netflix

Χριστίνα Σωτηρίου: Η "κόρη" του Γιάννη Σπαλιάρα στην ισπανική σειρά του Netflix

Γιάννης Σπαλιάρας και Χριστίνα Σωτηρίου πρωταγωνιστούν στην ισπανική σειρά του Netflix "El Señor de los Cielos". Πώς προέκυψε η συνεργασία της ηθοποιού και τι λέει για τον τηλεοπτικό της "πατέρα".

Μετά τον Γιάννη Σπαλιάρα, μια ακόμη Ελληνίδα, η ηθοποιός Χριστίνα Σωτηρίου. θα δοκιμάσει την τύχη της στην ισπανική σειρά του Netflix "El Señor de los Cielos" (Lord of the Skies).

Το όνομά της είναι Χριστίνα Σωτηρίου και θα υποδυθεί την Ειρήνη (Αϊριν), κόρη του Γιάννη Σπαλιάρα, στη σειρά. Όπως είπε η ίδια:

"Υποδύομαι την Ειρήνη, είναι μια κοπέλα 18 χρονών η οποία ζει με την οικογένειά της στη Μύκονο και τον πατέρα μου υποδύεται ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και συνεργάτης. Το συνεργείο και όλοι οι ηθοποιοί είναι υπέροχοι και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν με τη γλώσσα. Η πρόταση έγινε μέσω e-mail, όταν είδαν το προφίλ μου στη σελίδα που έχω στο Ordino, και η διαδικασία του κάστινγκ έγινε μέσω της αποστολής βίντεο."

Επίσης, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, λέγοντας:

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά καλά. Έκανα πολλά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα Ισπανικά. Δεν το πιστεύω ακόμα ότι κάνω αυτή την συνεργασία με το Netflix. Έχω κλείσει 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ καλά για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Έχω τον ρόλο ενός πρώην πράκτορα της CIA ελληνικής καταγωγής. "

Τα γυρίσματα στο Μεξικό ολοκληρώθηκαν και στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 τα θα συνεχιστούν στην Μύκονο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Netflix
SHARE: