Dancing With The Stars: Όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά – Γιατί έφυγε από το GNTM

Dancing With The Stars: Όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά – Γιατί έφυγε από το GNTM
Η Βίκυ Καγιά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Όλες οι λεπτομέρειες για το "Dancing With The Stars" με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Τι αποκάλυψε για το μουσικο-χορευτικό show, αλλά και για την αποχώρησή της από το GNTM.

Ποδαρικό στην εκπομπή “Breakfast@star”, τη νέα πρωινή εκπομπή του Star, έκανε η Βίκυ Καγιά.

Η ιέρεια της μόδας, η οποία εκτός από παρουσιάστρια του “Shopping Star” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00 σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση, θα παρουσιάσει και το “Dancing With The Stars” που κάνει πρεμιέρα 10 Οκτωβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό και μίλησε για το καινούργιο project.

Η ίδια αναφέρθηκε και στους λόγους που έφυγε από το GNTM, λέγοντας:

“Μέχρι να καταφέρω να βγάλω απ΄το στομάχι μου το GNTM και να πω ότι υπάρχει κάποιο άλλο project και να προχωρήσω, μου πήρε χρόνο. Δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτώ. Δέχτηκε τη νέα πρόταση, είχα κουραστεί πάρα πολύ, είμαι και μαμά και ήθελα να περάσω ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω”.

Σε ρόλο έκπληξη στο πλευρό της Βίκυς Καγιά θα βρίσκεται ο stand up comedian Λάμπρος Φισφής. Στην κριτική επιτροπή, για πρώτη φορά, θα δούμε νέα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση. Οι 4 νέοι της κριτικής επιτροπής θα είναι οι εξής: Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

16 ‘Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία.

Και οι 16 είναι υπέροχοι και θα βάλουν τα δυνατά τους για να μαγνητίσουν και να εμπνεύσουν με τη χάρη και τη φινέτσα τους την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Θα απολαμβάνουμε την προσπάθειά τους να εκφραστούν δημιουργικά, θέλοντας να μας παρασύρουν σε αυτή την ευχάριστη χορευτική πρόκληση, μεταδίδοντας μόνο αισιοδοξία και θετική αύρα στη σκηνή του “Dancing With The Stars”.

Δείτε το επίσημο trailer:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα