DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το 9o live – Τα δάκρυα on camera

DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το 9o live – Τα δάκρυα on camera
Τα ζευγάρια προς αποχώρηση του Dancing With The Stars

Το ζευγάρι δεν έλαβε τη στήριξη του κοινού και σε συνδυασμό με τη χαμηλή βαθμολογία των κριτών αποχώρησε από το show χορού του Star. Συγκίνηση στο πλατό.

Με το 9ο live του επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ Κυριακής το Dancing with the stars, επιφυλάσσοντας φυσικά σπουδαίες χορογραφίες, μια guest εμφάνιση από τον Γιώργο Καράβα αλλά και την καθιερωμένη αποχώρηση ενός ζευγαριού.

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και χάρισαν μοναδικές στιγμές, τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και στους Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά.

Ωστόσο, όπως σε κάθε live, τα αγαπημένα ζευγάρια περίμενε ακόμη μια αποχώρηση και αυτή τη φορά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαριάννα Γεωργαντή με τον Σπύρο Παυλίδη και ο Δημήτρης Κοκονίδης με τη ντάμα του Δανάη Αυλωνίτη.

Τα δυο ζευγάρια βρέθηκαν στις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης με 16 και 19 βαθμούς αντίστοιχα, ωστόσο το κοινό αποφάσισε πως από το show έπρεπε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Κοκονίδης και η Δανάη Αυλωνίτη, με τη χορεύτρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρηση του καβαλιέρου της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα