DWTS: Ανατροπή και πικρία στην αποχώρηση – “Τελείωσε νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε”

DWTS: Ανατροπή και πικρία στην αποχώρηση – “Τελείωσε νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε”

Δεν άρεσε η απόφαση των κριτών στο ζευγάρι που αποχώρησε. Η δυσαρέσκεια και το παράπονο στο τέλος της βραδιάς.

Επέστρεψε το DWTS μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, με τα εναπομείναντα ζευγάρι να ανεβαίνουν στη σκηνή και να δίνουν τη δική τους παράσταση με στόχο την παραμονή τους στο show.

Μετά από πολύ όμορφες και εντυπωσιακές χορογραφίες, ήρθε η στιγμή όπου η Βίκυ Καγιά έπρεπε να ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία.

Αυτοί ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Γεράσιμο Μοσχόπουλο και η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη Αργυρόπουλο. Έτσι, τα δυο ζευγάρια θα έπρεπε να παρουσιάσουν έναν ακόμα χορό ώστε οι κριτές να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Εκεί, λοιπόν, υπήρξε και η μεγάλη ανατροπή καθώς, ενώ οι δύο κριτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Χριστίνα Βραχάλη, ο Στέφανος Δημουλάς στήριξε την Μπέσσυ Αργυράκη για την παραμονής της. Τον τελευταίο λόγο είχε ο Jason Ροδίτης που για την συγκεκριμένη βραδιά είχε διπλή ψήφο. Συνεπώς, το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη Αργυρόπουλο.

Μάλιστα, η Χριστίνα Βραχάλη δεν έκρυψε και την πικρία της για την απόφαση της επιτροπής, λέγοντας ότι θα ήθελε να έχει την ευκαιρία να μείνει στο show.

“Σίγουρα μπορούσαμε να δείξουμε πολλά περισσότερα. Θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία να τα δείξουμε. Θα ήθελα σίγουρα να έχω χορέψει ένα τραγούδι της αδερφής μου. Νομίζω ότι το τελείωσε νωρίτερα από ότι έπρεπε για εμάς. Αλήθεια το πιστεύω“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα