DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε – Συγκίνηση στο Twitter

DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε – Συγκίνηση στο Twitter
DWTS Youtube / @StarTvGreece

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το τελευταίο live του DWTS συγκίνησε κριτές και τηλεθεατές. Οι αντιδράσεις στο Twitter.

Το Dancing with the stars επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής με το 8o live του και σπουδαίες χορογραφίες, εκπλήξεις, αλλά και μία απρόσμενη αποχώρηση.

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και χάρισαν μοναδικές στιγμές, τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και στους Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά.

Ωστόσο, όπως σε κάθε live, τα αγαπημένα ζευγάρια περίμενε ακόμη μια αποχώρηση, με τον Τάσο Παλαντζίδη και την Βασιλική Μιλλούση να βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις της κατάταξης της ψηφοφορίας του κοινού.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως ο Τάσος Παλαντζίδης και η παρτενέρ του Αθηνά Παλαιολόγου είναι εκείνοι που αποχωρούν, ενώ το ζευγάρι συγκινήθηκε που δεν θα βρίσκεται πια στο show.

DWTS: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter στενοχωρέθηκαν με την αποχώρηση του γνωστού ηθοποιού, καθώς ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που αγαπούσαν πολύ, λόγω της ευγένειάς του, αλλά και της διάθεσής του να χορεύει και να μαθαίνει πράγματα ενώ βρίσκεται σε μεγάλη ηλικία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα