DWTS: Συγκίνηση με το ζευγάρι που αποχώρησε οικειοθελώς – Τι συνέβη

DWTS: Συγκίνηση με το ζευγάρι που αποχώρησε οικειοθελώς – Τι συνέβη
DWTS Youtube / @Star Tv

Ποιο αγαπημένο ζευγάρι του DWTS αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να παραχωρήσει τη θέση του σε άλλους παίκτες. Οι αντιδράσεις στο Twitter.

Το Dancing with the stars επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής με το 13o live του, με πολλές εκπλήξεις, αλλά και μία συγκινητική αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς.

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και χάρισαν μοναδικές στιγμές, τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και στους Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά.

Στο τέλος της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τα ζευγάρια που περνούν στους προημιτελικούς του DWTS, με την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Έντουαρντ Στεργίου να μένουν τελευταίοι.

Σε εκείνο το σημείο, η Μπέσσυ Αργυράκη ζήτησε ένα μικρόφωνο γιατί ήθελε να παρέμβει. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε πως – όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα – επιθυμεί να δώσει την θέση της σε ένα νέο παιδί, όπως ο Έντουαρντ, ανακοινώνοντας πως αποχωρεί οικειοθελώς.

DWTS: Η ανακοίνωση της Μπέσσυς Αργυράκη

Όσοι βρίσκονταν στο πλατό χειροκρότησαν την κίνηση της Μπέσσυς Αργυράκη, η οποία αγκάλιασε τον Έντουαρντ και του είπε πως αυτό αισθάνεται ότι θέλει να πράξει. Ο ίδιος την ευχαρίστησε και της απάντησε πως χάρηκε πολύ που την γνώρισε.

Μάλιστα, από το πλατό δεν έλειψε η συγκίνηση, αφού οι κριτές δάκρυσαν, ενώ της είπαν πως αποτελεί έμπνευση για όλους και πως υποκλίνονται στην γενναιόδωρη κίνησή της.

DWTS: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Στο Twitter, επίσης, οι χρήστες αποθέωσαν την Μπέσσυ Αργυράκη, σχολιάζοντας την αξιοπρέπειά της και τα μαθήματα ζωής που έδωσε μέσα από την πορεία της στο DWTS και εκθειάζοντας την δίψα της για ζωή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα