Έλενα Παπαρίζου: “Βίασαν την 13χρονη κολλητή μου στο σχολείο, άλλαξε η ζωή της”

Έλενα Παπαρίζου: “Βίασαν την 13χρονη κολλητή μου στο σχολείο, άλλαξε η ζωή της”
Η Έλενα Παπαρίζου στο "Ενώπιος Ενωπίω" Glomex

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Σουηδία και τη Eurovision. Εξομολογήθηκε την ιστορία βιασμού της κολλητής της φίλης. Η έκπληξη από τον Νίκο Παναγιωτίδη των Antique.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας (22/02) η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για τα χρόνια στη Σουηδία, την καριέρα της στο τραγούδι, τον σύζυγό της, τη μάχη με την κατάθλιψη, αλλά και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό που “βγαίνουν” στο φως το τελευταίο διάστημα.

Παπαρίζου για καταγγελίες

Σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος για σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό και κακοποίηση, η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε την στήριξή της στα θύματα, ενώ προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

“Στεναχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει συμβεί. Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου είναι ότι με προστατεύουν. Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα από όλους τους άντρες που ήταν γύρω μου ότι με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο. Αν κάποιος θέλει να κακοποιήσει, θα κακοποιήσει”, ανέφερε.

Βλέπω και άντρες να βγαίνουν να μιλάνε αυτές τις μέρες. Οι άντρες συνήθως ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν γι’ αυτά τα θέματα. Έχουμε κάνει βήματα ως κοινωνία, για τους ανθρώπους όμως που παθαίνουν τέτοια πράγματα, ασχημαίνει πολύ η ζωή τους, μοιάζει ακόμα σκοτάδι. Στο σχολείο στη Σουηδία, την καλύτερή μου φίλη, που ήταν 13 ετών, μεγαλύτερή μου τότε, την βίασε ένας άνθρωπος. Η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε”, πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου.

Παπαρίζου για κατάθλιψη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια, αλλά και για τη μάχη της με την κατάθλιψη, αναφέροντας:

“Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα. Όσο επέτρεπα σε κόσμο να μου λέει τι γράφεται γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι δεν θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω. Εμένα η δουλειά μου είναι η μουσική. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω δεν κάνει κακό όποιος είναι έτοιμος να βγει και να πει ότι είναι νορμάλ και στον βασιλιά συμβαίνει. Ειδικά αν έχεις φύγει από έναν κακό κύκλο είναι ωραίο να το πεις”.

Τα παιδικά χρόνια της Παπαρίζου

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ότι η μητέρα της ζει πάνω από 55 χρόνια στη Σουηδία και ανέφερε:

“Τα παιδικά μου χρόνια στη Σουηδία ήταν γλυκά μπορώ να πω, με κάποιες δυσκολίες. Ίσως οι δυσκολίες των γονιών μου να ήταν πριν από τη μέρα που γεννήθηκα. Με τον μπαμπά μου μοιάζαμε σαν χαρακτήρες. Ήταν δουλευταράς. Στα 13 μου δεν με άφησαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στα 17 μου με το Νίκο Παναγιωτίδη και τους Antique, ένιωθαν πιο ασφαλείς. Όλη μου τη ζωή ήθελα να τραγουδάω, να κάνω παραστάσεις. Ήθελα βέβαια να γίνω και παιδοψυχολόγος, αλλά ίσως και να είχα ένα εστιατόριο. Μεγάλωσα σε εστιατόριο. Μου αρέσει να μαγειρεύω”.

Η έκπληξη από τον Νίκο Παναγιωτίδη

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε μια έκπληξη για την Έλενα Παπαρίζου, καθώς είχε ως guest τον Νίκο Παναγιωτίδη από τους Antique, με τον οποίο είχε πάει και στην Eurovision.

Δεν χρειάζεται να το πω εγώ πως είναι ένα χρυσό κορίτσι, το ξέρουν όλοι. Τώρα ίσως την έλεγα πιο σεμνή, ωριμάζει με τα χρόνια. Τόσα χρόνια μαζί, πριν την μουσική και μετά την μουσική, χρυσό κορίτσι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο”, δήλωσε ο ίδιος, ενώ η τραγουδίστρια συγκινήθηκε με τα τρυφερά του λόγια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα