Έρωτας Φυγάς: Χαμός στο Twitter με την επιστροφή – Η πρεμιέρα “βάφτηκε” με αίμα

Διαβάζεται σε 2'
Έρωτας Φυγάς
Έρωτας Φυγάς ΑΝΤ1

Η σειρά “Έρωτας Φυγάς” έκανε δυναμικό come-back μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το hashtag #erotasfygas έγινε πρώτο trend στο Twitter/X χθες βράδυ.

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε η σειρά “Έρωτας Φυγάς” το βράδυ της Πέμπτης (18/01), μετά από το κόψιμό της από το OPEN, το οποίο είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους φανατικούς τηλεθεατές.

Η σειρά εποχής επέστρεψε δυναμικά, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία και καθηλώνοντας το κοινό, ενώ ήδη από το πρώτο επεισόδιο οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και ανατρεπτικές.

Το πρώτο επεισόδιο του “Έρωτα Φυγά” στη νέα τηλεοπτική στέγη, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους τηλεθεατές, με το hashtag #erotasfygas να γίνεται πρώτο trend στο Twitter/X χθες βράδυ.

Σημειώνεται πως ο “Έρωτας Φυγάς” θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1.

Έρωτας Φυγάς: Με θάνατο έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Μάλιστα, η πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 “βάφτηκε” με αίμα, αφού λίγο πριν το τέλος του πρώτου επεισοδίου, είχαμε έναν θάνατο που συγκλόνισε, αυτόν της Φωτεινής.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντογιάννης βρισκόταν στο σπίτι του και μιλούσε στο τηλέφωνο, όταν άκουσε δυο πυροβολισμούς έξω από την πόρτα του. Τότε ο ήρωας έτρεξε να δει τι ακριβώς συμβαίνει και βρήκε μες στα αίματα, ξαπλωμένη, την Φωτεινή.

Σοκαρισμένος, την πήρε στην αγκαλιά του, με την ίδια να του λέει πριν ξεψυχήσει: “Υποσχέσου μου ότι θα προσέχεις, σ’ αγαπώ”.

Έρωτας Φυγάς: Χαμός στο Twitter/X για το come-back

Οι χρήστες του Twitter/X υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό την σειρά που επέστρεψε, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνέχεια του σίριαλ, ενώ σχολίασαν έντονα και τη σκηνή του θανάτου της Φωτεινής.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα