Εβελίνα Παπούλια για Metoo: “Μίλησα γιατί ξαφνικά με κυρίευσε ο φόβος”

Εβελίνα Παπούλια για Metoo: “Μίλησα γιατί ξαφνικά με κυρίευσε ο φόβος”
Εβελίνα Παπούλια glomex/ερτ

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κίνημα του #MeToo και το πώς βίωσε της καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Τι είπε για την απόφασή της να προχωρήσει στην υπέρβαση και να καταθέσει στο δικαστήριο.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) η δημοφιλής ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλια, λίγες ημέρες μετά τα όσα συγκλονιστικά κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν περιέγραψε τις προκλητικές και ακραίες συμπεριφορές σε βάρος της από την πλευρά του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Σχετικά με το κίνημα του #Metoo και τα όσα βίωσε η ίδια, χαρακτήρισε “τεράστιο βήμα” την απόφασή της να καταθέσει στο δικαστήριο, όπου, όπως είπε, έκανε την υπέρβαση.

“Εγώ δεν είμαι τύπος που επικοινωνεί τα πάντα. Θεωρώ ότι τέτοιου είδους σοβαρά πράγματα δεν είναι για κατανάλωση. Είναι για να πας – όπως μου ζητήθηκε – να πας εκεί, να καταθέσεις και να τελειώσει εκεί” τόνισε. Και συνέχισε λέγοντας πως όταν της ζητήθηκε μέσω μιας φίλης που γνώριζε για το γεγονός να καταθέσει στο δικαστήριο, εκείνη είπε ότι θα το πράξει “αν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι”.

“Περνούσα πολύ δύσκολα με τον εαυτό μου. Την απόφαση την πήρα αμέσως γιατί ξαφνικά με κυρίευσε ο φόβος. Και λέω όχι, έχει υπάρξει κάτι μέσα σου που έχει μείνει και πρέπει να το ξεπεράσεις” εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια.

“Είναι βασικό για μένα να ξεπερνάω τους φόβους μου. Για έναν χαρακτήρα όπως εγώ που είμαι κλειστός, να πάω και να πω τόσο προσωπικά πράγματα…

Στη συνέχεια, μάλιστα, είπε πως εκείνη την περίοδο, πριν δηλαδή 25 χρόνια, είχε μιλήσει μόνο στη μητέρα της. “Όλο αυτό ήταν ένα πιεστικό πράγμα. Ήταν μια διαδρομή που όμως δεν ήξερα ότι μπορώ να φτάσω εδώ” συνέχισε.

Τέλος, για το αν είχε οπτική επαφή με τον κατηγορούμενο, τόνισε: “Αν δεν ήταν παρόν θα μου ήταν πιο δύσκολο. Έχω μάθει να τα λέω όλα κατά πρόσωπο“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα