Fame Story: Έξαλλος ο Fipster με την Andrew – “Με τσαντίζεις, θες να φύγεις;”

Διαβάζεται σε 2'
Fame Story
Fame Story Glomex/Star

Χαμός στο μάθημα των social media του “Fame Story”. Η συνεχής άρνηση της Andrew οδήγησε στην “έκρηξη” του Fipster, με σπουδάστρια και καθηγητή να διαφωνούν έντονα.

Ένταση επικράτησε στο επεισόδιο του “Fame Story” το βράδυ της Τετάρτης (12/10) και, συγκεκριμένα, στο μάθημα των social media, στο οποίο καθηγητής είναι ο γνωστός influencer Fipster (Φίλιππος Ιωάννου).

Στο εν λόγω μάθημα, ο Fipster διδάσκει τους σπουδαστές πώς να αξιοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πώς να διαχειρίζονται την εικόνα τους σε αυτά, ώστε να συνδεθούν με το κοινό.

Ο ίδιος ζήτησε από τους σπουδαστές να πουν μερικά στοιχεία για τον εαυτό τους, ώστε, να φτιάξουν το προφίλ τους στα social media.

Όταν ήρθε, όμως, η σειρά της Andrew, εκείνη αρνήθηκε να χαρακτηρίσει κάπως τον εαυτό της και ήταν διαρκώς σε άρνηση. Δήλωσε πως δεν της αρέσει να προβάλλεται στα social media και πως δεν ασχολείται ιδιαίτερα με αυτά.

Νιώθω άβολα να πρέπει να πω κάτι που με χαρακτηρίζει. Για μένα αυτό με τα social είναι cringe, δεν θα το έκανα ποτέ. Εγώ να τραγουδάω ξέρω. Εγώ content δεν ξέρω να φτιάχνω. Εγώ τραγουδίστρια είμαι, δεν είμαι ο Fipster που είναι influencer και το κάνει και καλά” είπε η ίδια.

Ο Fipster προσπάθησε να της εξηγήσει πως δεν χρειάζεται να κάνει, να πει ή να αντιγράψει τα πράγματα που ανέφεραν οι προηγούμενοι και επιχείρησε να της προτείνει ορισμένα στοιχεία τα οποία την αφορούν, όπως οι κοινωνικές δράσεις.

Ωστόσο, η Andrew συνέχισε να είναι σε άρνηση: “Δεν θέλω να διαφημίζω πτυχές του εαυτού μου”. Έως ότου ο Fipster ξέσπασε και της είπε: “Έχεις social media και δεν με χρειάζεσαι; Τέλεια! Θες να φύγεις;”.

Fame Story: Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα