Fame Story: Χάος με Light και Ρέμο – “Πάμε στο Πακέτο της Χατζηβασιλείου”

Διαβάζεται σε 2'
Fame Story: Χάος με Light και Ρέμο – “Πάμε στο Πακέτο της Χατζηβασιλείου”
Fame Story Star Tv

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο live του Fame Story ανάμεσα στους κριτές. Ο λόγος του τσακωμού.

Στη σκηνή του Fame Story Live ανέβηκαν το βράδυ της Παρασκευής ο Ντάνι και ο Βίκτορ για να παρουσιάσουν το κομμάτι τους στους κριτές, ωστόσο η εμφάνισή τους δίχασε τους κριτές μου μουσικού σόου του Star, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα να διαφωνήσουν έντονα με τον Light.

«Θα συμφωνήσω με την Ελένη. Σήμερα εγώ σας απόλαυσα και μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Ένιωσα την ενέργεια σας, βασικά ενεργειακό είναι το ζήτημα για μένα πιο πολύ και πάρα πολύ ωραίο ήταν και το πλαισίωμα. Συγχαρητήρια στο μπαλέτο και στον Χάρη. Ταίριαξε πάρα πολύ όλο αυτό το σκηνικό, είχε μια φοβερή ενέργεια! Είχατε πολλή ενέργεια επάνω στη σκηνή, αυτό αισθάνθηκα και δεν με νοιάζει τι άκουγα. Με ένοιαξε τι αισθανόμουν και αισθανόμουν πολύ ωραία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Συγγνώμη, σε διαγωνισμό τραγουδιού δεν σε νοιάζει τι άκουγες;» απάντησε ο γνωστός τράπερ, να να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος με τον Αντώνη Ρέμο.

Ρέμος: Άκουγα σωστά, δεν είναι ότι…

Light: Μα λες, δεν με νοιάζει τι άκουγα! Τι κάνουμε εδώ πέρα;

Ρέμος: Ναι, αλλά ενεργειακό είναι το ζήτημα.

Light: Άμα μας νοιάζει τι νιώθουμε να πάμε στο “Πακέτο” με την Χατζηβασιλείου, παιδιά. Εδώ πέρα τραγουδιστικό σόου.

Ρέμος: Ένιωσα ενεργειακά πολύ καλά! Light, αδελφέ, άκουσε με.

Light: Εγώ απλά σχολιάζω αυτό που είπε ο Αντώνης. Είπε «δεν με νοιάζει τι άκουγα» και λέω εδώ είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή όχι;

Ρέμος: Λέω πως με άγγιξε περισσότερο η ενέργεια. Βρε Light, η μουσική δεν είναι μόνο νότες. Η μουσική είναι συναίσθημα, αδελφέ και εμάς μας άγγιξε το συναίσθημα τους. Τελείωσε. Γούσταρα πολύ και ενεργειακά πήγα να χορέψω και εγώ μαζί τους.

Το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα