Φάρμα: Εκτός παιχνιδιού η Αναστασία Γκεργκελεζίου λόγω παραβίασης κανόνων

Φάρμα: Εκτός παιχνιδιού η Αναστασία Γκεργκελεζίου λόγω παραβίασης κανόνων
Η Αναστασία Γκεργκελεζίου αποχωρεί από τη Φάρμα glomex

Παρελθόν από τη "Φάρμα" αποτελεί η Αναστασία Γκεργκελεζίου, η οποία έπειτα από παραβίαση των κανόνων του reality τέθηκε εκτός παιχνιδιού. "Ήθελα να αποχωρήσω και το έκανα με αυτό τον τρόπο", δήλωσε η ίδια.

Μια ξαφνική αποχώρηση περίμενε τους παίκτες της “Φάρμας“, που όμως δεν προέκυψε ούτε από κάποια μονομαχία ή αγώνισμα ούτε από την ψήφο του κοινού, αλλά από παραβίαση των κανονισμών του παιχνιδιού.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Αναστασία Γκεργκελεζίου επισκέφθηκε το σπιτάκι του αρχηγού και έκανε το μπάνιο της εκεί, ενώ απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες να μην επισκέπτεται κανείς τον συγκεκριμένο χώρο πέραν του αρχηγού, με την παίκτρια να δηλώνει πως παραβίασε επί τούτου τον συγκεκριμένο κανόνα για να αποχωρήσει.

Μετά το περιστατικό που αναστάτωσε τους παίκτες του reality ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε το αγρόκτημα, όπου συνομίλησε με τους παίκτες αλλά και την Αναστασία Γκεργκελεζίου.

“Ήθελα να φύγω από τη Φάρμα και είπα να το κάνω με αυτό τον τρόπο, δήλωσε αρχικά η παίκτρια, ενώ σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη γιατί ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, η ίδια εξήγησε: “Ήθελα να είναι μια ωραία εμπειρία αλλά πιέζομαι πολύ ψυχολογικά, δεν θέλω να είμαι άλλο μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να φύγω. Νιώθω ότι δεν είμαι χρήσιμη στην ομάδα”.

Καθιστώντας σαφές το ότι δεν υπάρχουν παραβάσεις κανόνων χωρίς επιπτώσεις ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι η Αναστασία Γκεργκελεζίου αποχωρεί από το reality, ενώ ποινή επιβλήθηκε και στον αρχηγό Βασίλη Λέντζο παρ’ όλο που ο ίδιος δεν γνώριζε ότι η συμπαίκτριά του είχε μπει στο σπιτάκι του αρχηγού.

Το μήνυμα της Αναστασίας Γκεργκελεζίου μετά την αποχώρησή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα