Φάρμα: Σκληρή μονομαχία – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Φάρμα: Σκληρή μονομαχία – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε
Φάρμα Glomex

Ο Νεόφυτος και ο Κουτσαβάκης είχαν μια ανατρεπτική μονομαχία στη "Φάρμα". Ποιος κατάφερε να νικήσει και ποιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι.

Με μια ακόμη αποχώρηση ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες και οι τηλεθεατές της “Φάρμας” το βράδυ της Παρασκευής (05/02) στον ΑΝΤ1.

Ο Νεόφυτος και ο Κουτσαβάκης είχαν μια ανατρεπτική μονομαχία, που αναδείχτηκε σε ντέρμπι, ενώ χρειάστηκε και το 5ο αγώνισμα για να βγει ο τελικός νικητής.

Τελικά, ο Κουτσαβάκης ήταν εκείνος που κατάφερε να επικρατήσει, ενώ ο Νεόφυτος αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να φύγει από το ριάλιτι.

Φάρμα: Αποχώρησε ο Νεόφυτος

“Φεύγω με πάρα πολλές αναμνήσεις. Δεν θέλω ούτε συγκινήσεις, ούτε κλάματα. Εγώ εκτιμώ το γεγονός ότι η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να μπω σε αυτό το παιχνίδι. Θα μου λείψουν πάρα πολύ τα παιδιά. Το κρασάκι που πίναμε, οι χαζομάρες που κάναμε, τα παιχνίδια που παίζαμε, οι στιγμές που είχα γίνει ρεζίλι. Χάσαμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είμαι χαρούμενος, γιατί φεύγω με πολλές αναμνήσεις”, ανέφερε ο Κύπριος παίκτης αποχωρώντας από τη “Φάρμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα