Game Of Chefs: “Λύγισε” τους κριτές μιλώντας για τη δολοφονία του πατέρα του

Game Of Chefs: “Λύγισε” τους κριτές μιλώντας για τη δολοφονία του πατέρα του
Game Of Chefs - Δημήτρης Καΐσης glomex

Μπροστά σε μια συγκλονιστική προσωπική ιστορία υποψήφιου βρέθηκαν οι τρεις κριτές του Game Of Chefs του ΑΝΤ1.

Οι “Blind Taste Test” Auditions του Game Of Chefs του ΑΝΤ1 συνεχίστηκαν για ακόμη ένα βράδυ, με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής, Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά να υποδέχονται τους επίδοξους μάγειρες αλλά και τις προσωπικές τους ιστορίες.

Ανάμεσά τους, ο Δημήτρης Καΐσης με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αν και ερασιτέχνης μάγειρας αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να αναμετρηθεί με τους επαγγελματίες του διαγωνισμού. Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν κατάφερε να αφοσιωθεί στη μαγειρική, καθώς ανέλαβε την οικογενειακή τους επιχείρηση, ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, μοιράστηκε μαζί τους τη δραματική προσωπική του ιστορία, της δολοφονίας του πατέρα του.

“Το πρατήριο υγρών καυσίμων ήταν μια δουλειά που δεν την επέλεξα, με επέλεξε. Αλλά την επέλεξα συνειδητά. Συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα σε μία ληστεία, χάσαμε τον πατέρα μου. Συνέβη το 2009. Η ειρωνία είναι ότι ο πατέρας μου δεν θα έπρεπε να είναι εκεί εκείνη τη στιγμή, τον είχαν καλέσει για μια τηλεοπτική συνέντευξη, η οποία θα αφορούσε τις ληστείες στα πρατήρια. Έμεινε πολύ αργά στη δουλειά γιατί ήταν πολύ αργά η συνέντευξη και έγινε το μοιραίο. Για να καταλάβετε, όταν ήρθαν οι δημοσιογράφοι για την προγραμματισμένη συνέντευξη, βρήκαν τους αστυνομικούς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος παίκτης με τους κριτές να μένουν εμβρόντητοι.

Τελικά, παρά τις όποιες αστοχίες που εντόπισαν οι κριτές στο πιάτο του, ο Δημήτρης Καΐσης κατάφερε να περάσει στη φάση του bootcamp.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version