Γη της Ελιάς: Συγκίνηση στο τελευταίο επεισόδιο – Η αντίδραση της Γκερέκου σε τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου

Γη της Ελιάς: Συγκίνηση στο τελευταίο επεισόδιο – Η αντίδραση της Γκερέκου σε τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου

Αυλαία στον πρώτο κύκλο της σειράς του MEGA το οποίο επεφύλασσε δραματικές εξελίξεις, ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά και μία σκηνή που έκανε το Twitter να "λιώσει". Το βλέμμα της Άντζελας Γκερέκου στο "πριν χαθεί το όνειρό μας".

Καθηλωτικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης που έριξε αυλαία στον πρώτο κύκλο της σειράς “Γη της Ελιάς”, με δραματικές εξελίξεις, ανατροπές και πολλά αναπάντητα ερωτήματα που, όπως φαίνεται, θα μάθουμε στον β’ κύκλο.

Οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν με έναν φόνο, μία απόπειρα βιασμού, έναν γάμο, αλλά και μία σύλληψη. Η Αθηνά Νομικού και ο Γιώργης Κουράκος κέντρισαν το ενδιαφέρον, ενώ το φιλί ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Αλέξη άναψε φωτιές για τη συνέχεια. Η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη που αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ η Άννα, κουμπάρα στον γάμο Φίλιππου-Βασιλικής τη βοήθησε να ξεφορτωθούν το πτώμα.

Το MEGA πάντως φρόντισε να ενημερώσει από νωρίς το τηλεοπτικό κοινό πως σύντομα έρχεται και ο β’ κύκλος.

Γη της Ελιάς: Η Άντζελα Γκερέκου κοιτούσε τον ουρανό σε τραγούδι του Βοσκόπουλου

Πέρα από τη σύλληψή της και την αποκάλυψη της αλήθειας από τον αστυνόμο Κουράκο για την παράνομη ερωτική σχέση με τον Δημήτρη, η Άντζελα Γκερέκου, ή αλλιώς η τηλεοπτική “Αθηνά”, συγκίνησε συγκίνησε στη σκηνή που ο γαμπρός χόρεψε το πρώτο ζεϊμπέκικο στο γλέντι του γάμου.

Την ώρα, λοιπόν, που ακουγόταν το “Πριν χαθεί το όνειρό μας” του Τόλη Βοσκόπουλου, η κάμερα έπιασε την Άντζελα Γκερέκου να έχει σηκώσει το βλέμμα της προς τον ουρανό και να σιγοτραγουδά το “δες, τα μάτια μου γεμίσαν από σένανε”, για τον σύντροφό της που έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου του 2021.

Όπως ήταν λογικό, η συγκινητική της αντίδραση ράγισε καρδιές στο Twitter.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα