GNTM 3: Με κλάματα η πρώτη αποχώρηση – Ποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία

GNTM 3: Με κλάματα η πρώτη αποχώρηση – Ποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία
GNTM 3 Glomex

Η πρώτη αποχώρηση του GNTM 3 είναι γεγονός. Ποια είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τον φετινό διαγωνισμό. Ποιος πήρε τα καλύτερα σχόλια για τη γυμνή φωτογράφιση.

Μετά από τη γυμνή φωτογράφιση που σόκαρε τους 10 παίκτες και τις 10 παίκτριες του διαγωνισμού, ήρθε η στιγμή για την πρώτη αποχώρηση στο GNTM 3.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες είδαν τις φωτογραφίες τους και άκουσαν τα σχόλια των Βίκυ Καγιά, Άγγελου Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλού, παίρνοντας μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει.

Λίγο πριν την πρώτη αποχώρηση, η Βίκυ Καγιά στάθηκε μπροστά από τους 20 διαγωνιζόμενους και με ένα χαμόγελο ανακοίνωσε το όνομα του διαγωνιζόμενου, ο οποίος είχε την καλύτερη φωτογραφία.

Ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο ήταν τα δύο άτομα που πήγαν μπροστά, ωστόσο, ο Αιμιλιάνο ήταν εκείνος που είχε το καλύτερο “κλικ”.

Από την άλλη, Χρύσα, Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν οι τρεις παίκτες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν το χειρότερο “κλικ” στην πρώτη απαιτητική δοκιμασία του διαγωνισμού.

Η Χρύσα ήταν η κοπέλα που δεν πήρε φωτογραφία, καθώς δεν τα πήγε και τόσο καλά, κάτι που έγινε αντιληπτό και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Τα κλάματα δεν έλειψαν από το πλατό, αφού η νεαρή παίκτρια από τα Χανιά ένιωσε πως απογοήτευσε η ίδια τον εαυτό της.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες είναι πλέον 19 και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα