GNTM 4 – Κυβέλη: “Έχω ανάγκη το έπαθλο – Τα παιδιά είναι απόφοιτοι ιδιωτικών κολλεγίων”

GNTM 4 – Κυβέλη: “Έχω ανάγκη το έπαθλο – Τα παιδιά είναι απόφοιτοι ιδιωτικών κολλεγίων”
Η Κυβέλη στο GNTM 4 Glomex

Η Κυβέλη άφησε υπονοούμενα για τους συμπαίκτες της στο GNTM 4, αναφέροντας πως έχουν οικονομική υποστήριξη απο τις οικογένειές τους, ενώ η ίδια είναι "ένα απλό παιδί από εσπερινό σχολείο".

Υπονοούμενα για τους συμπαίκτες της στο GNTM 4 άφησε η Κυβέλη στο επεισόδιο της Τρίτης (30/11), από το οποίο αποχώρησε ο Ναπολέων, μιλώντας σχετικά με το έπαθλο του μεγάλου νικητή.

Με αφορμή τα δώρα που θα πάρει το μοντέλο που θα κερδίσει, μεταξύ των οποίων είναι και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, η Κυβέλη ανέφερε πως η ίδια έχει περισσότερο ανάγκη το έπαθλο σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

“Το έπαθλο το έχω ανάγκη για να πετύχω τον στόχο μου. Βρίσκομαι σε ένα σπίτι όπου όλα τα παιδιά έχουν οικονομική υποστήριξη, είναι απόφοιτοι ιδιωτικών κολλεγίων ή πηγαίνουν σε ιδιωτικά κολλέγια. Αυτή τη στιγμή εγώ το έχω πιο πολύ ανάγκη από όλους, γιατί εγώ δεν έχω μία τέτοια οικονομική υποστήριξη”, ανέφερε η παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων του Star.

“Εγώ είμαι ένα απλό παιδί από ένα δημόσιο σχολείο, από ένα νυχτερινό – εσπερινό σχολείο συγκεκριμένα. Δεν έχω τίποτα έτοιμο στο πιάτο. Δουλεύω για ό,τι χρειαστώ και το έπαθλο αυτό θα με βοηθήσει να φτάσω εκεί που θέλω”, συμπλήρωσε η Κυβέλη.

GNTM 4: Δείτε όσα είπε η Κυβέλη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα