GNTM 4 – Όλγα: Σταματάω τον πρωταθλητισμό για το μόντελινγκ

GNTM 4 – Όλγα: Σταματάω τον πρωταθλητισμό για το μόντελινγκ
Η Όλγα Ντάλλα star tv

Η φιναλίστ του GNTM 4, Όλγα Ντάλλα ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον επαγγελματικό αθλητισμό για χάρη της μόδας.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model 2021 το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου, ενώ μία ανάσα από τη νίκη έφτασαν ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα.

Η πρωταθλήτρια Κολύμβησης Όλγα Ντάλλα, η οποία κατάφερε να αποτελέσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού διαγωνισμού, μίλησε στην κάμερα του Star, λίγο μετά τον τελικό.

“Νιώθω νικήτρια. Κι εγώ και ο Κωνσταντίνος πρέπει να νιώθει νικητής. Μπράβο στην Κυβέλη που το πήρε. Μετά από τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, θέλω να ξεκουραστώ και μετά θα ψάξω πρακτορείο. Θα το κυνηγήσω πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειές, είπε η Όλγα που κατάφερε να τερματίσει 2η στο GNTM 4.

“Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό κολύμβησης, γιατί έχω ήδη χάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα με το GNTM κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δε θα έχω χρόνο να τα συνδυάσω και τα δύο. Οπότε βάζω τώρα το μόντελινγκ μπροστά και μπορεί να κολυμπάω έτσι για τον εαυτό μου”, ανέφερε η Όλγα που, όπως φαίνεται, δε θα συνεχίσει να κολυμπάει για τον Ολυμπιακό.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις της Όλγας μετά τον τελικό του GNTM:

Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας, μετά τον μεγάλο τελικό:

Λίγες ώρες μετά το τέλος του GNTM 4, η Όλγα έκανε το πρώτο της ποστ στο Instagram, με το οποίο ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν, ενώ δεν έλειψε και η αναφορά στον Στυλιανό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα