GNTM 4: Σέξι φωτογράφιση στη 2η φάση του bootcamp – Ποιο το concept

GNTM 4: Σέξι φωτογράφιση στη 2η φάση του bootcamp – Ποιο το concept
GNTM 4 Glomex

Σε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση θα δοκιμαστούν τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 4, που κατάφεραν να περάσουν μετά το ID Catwalk. Πώς και πού θα πρέπει να ποζάρουν, διεκδικώντας μια θέση στο σπίτι.

Την δεύτερη φάση του bootcamp θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την ερχόμενη Δευτέρα (27/09) στο GNTM 4, όπου θα δούμε όλα τα υποψήφια μοντέλα που εντυπωσίασαν στο ID Catwalk και πήραν το “εισιτήριο” για να συνεχίσουν.

Σε αυτό το στάδιο του ριάλιτι μοντέλων του Star, οι υποψήφιοι δοκιμάζονται σε μια φωτογράφιση με ένα concept που επιλέγουν οι κριτές. Όσοι και όσες καταφέρουν να έχουν μια όμορφη και σωστή λήψη, θα μπουν στο σπίτι του GNTM 4.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, τα υποψήφια μοντέλα θα έρθουν αντιμέτωπα με μία σέξι φωτογράφιση, στην οποία θα κληθούν να ποζάρουν αισθησιακά πάνω σε ένα αυτοκίνητο, έχοντας ως props νερά και σαπουνάδες.

“Πρέπει να φλερτάρετε με τον γείτονα, πρέπει να σκεφτείτε τι θα κάνετε για να του τραβήξετε το ενδιαφέρον”, ακούγεται να λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ η Ισμήνη Παπβλασοπούλου και ο Γιώργος Καράβας θα ποζάρουν για να δείξουν στα μοντέλα το concept.

GNTM 4: Δείτε το trailer της Δευτέρας (27/09)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα